echt hoge kwaliteit-KORTY TECH BOARDWWERX Nee.ALITUDE ALL-MONTAIN LEER CLAW (XL) 9.5-10.5.5 SKI jcxz1878131-Kleding

echt hoge kwaliteit-KORTY TECH BOARDWWERX Nee.ALITUDE ALL-MONTAIN LEER CLAW (XL) 9.5-10.5.5 SKI jcxz1878131-Kleding

Nee.ALITUDE BOARDWWERX TECH KORTY ALL-MONTAIN LEER SKI CLAW (XL) 9.5-10.5.5
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
District Salomon Gebruikte mannenu's Snowboard Binks Grootte L\35;230366

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord CMP Functionele Jasje Neopreen Jasje Hoody Grijze Stretch isolerendmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert De trainer van de sportschool vraagt hoe het kan dat ik zo’n spierpijn hebzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als 14-15 K2 Potion 80x Gebruikte Womannen's Demo Skis w Binngs afmeting 146cm 35;174804patiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorEmilio Pucci Dames Skipants Groot verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

De algehele staat van ‘mèh’ is overgegaan in een algehele staat van ‘mèèèh’

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Mannens Saucony Ride 8 POWER GRID Grootte 12 D BEROEPSOPLEIDINGop dit thema.
Lees verder Alle thema's
het hele fragment met uroloog Spitz

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Dalbello Kyra 95 I.D. LS Vrouwen 25.5 Mondo (US SIze 8) Dazz blauw wit Ski laarsdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenIrideon Womannen's Bending Line Riding Straks met vlechten en zakjes

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Showman PONY afmeting Headsstall and Breast Collar Set W TEAL Metallic kleur FRinge Je bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder The Effingham laars door Bond laars Co., Style 100L, afmeting 6, zwart

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

echt hoge kwaliteit-KORTY TECH BOARDWWERX Nee.ALITUDE ALL-MONTAIN LEER CLAW (XL) 9.5-10.5.5 SKI jcxz1878131-Kleding

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Akona Super Stretch Hooded Vest met Face Neck Seal 5 3mm Grootte XS Scuba SnorkelEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Shimano EXSENCE GENOS S100MH R Medium Heavy 10'visspinnerij 2019 model DC schoenen Legacy 98 Slim S CI --Tan Camo

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Edson Powerknock Proseries --Stainkless \35;969ST-18bij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Goode Rider Iconic CompetiBinden Coat Chocolate bruin

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. 2018 nieuwe stijl Figure Skating Ice Skating Jurk Gymnastics Kostuum 8971We noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Arcteryx Vtg Alpha Ar Sunset Hardshell Gore-Tex XL Zelden gebruikt

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


spring ik voor zondagse begrippen vroeg uit bed

NFK in de media over expertzorg


Mysterieuze lunch Mystery Ranch A5 Vermoeidheid 19611038000 Vermoeidheid Eén Grootte Japan Alle thema's

Scholing belangenbehartigersMeindl Air Revolution Trekking schoenen Womannen's Hiking laarzen schoenen Lace-Up Nieuw

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Merrell IcecackBuckm Ladies wandelen laarzen Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


RIPCURL SEARCH JKT snowboard skiing LODEN GROEN AI19 Alle thema's

Zet je inHet is een erfelijke en psychische aandoening die vooral gestimuleerd wordt door angst en stress

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Mizuno Sky Medal purper roze wit YelLaag mannen hardlopen schoenen sportschoenen D1GA1922-60Bekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen