nu online winkelen-MIRAGE CAMPAGNOLO CRANKSET 9 10 SPEED DOUBLE OF iifd18411366-Fietsonderdelen en -onderdelen

nu online winkelen-MIRAGE CAMPAGNOLO CRANKSET 9 10 SPEED DOUBLE OF iifd18411366-Fietsonderdelen en -onderdelen

CAMPAGNOLO MIRAGE CRANKSET 9 OF 10 SPEED DOUBLE
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Easy Autoe Microfiber Shirts Cool voor Zomer XS-2X

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord [Mizuno] voetbalschoenen MONARCIDA FS MD Football training P1GA152309(Kies grootte)moet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Het is een visueel spektakelzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als DT Swiss sprak RevoluBinden 2.0 1.5 100 zwarte 286 mmpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorThe North Face Impendor Winter mannens Pants wandelen... Tnf zwart Weathenetwerk verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

000 Spaanse jachtwindhonden bruut gedumpt

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Stenen kettingen voor rotor tot 104 BCD Adapter Spider Convertor Offset Crank Partsop dit thema.
Lees verder Alle thema's
99) – Albert Heijn

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Adidas Arsenal Away Shirt 2019 20 --mannensdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenStanno UlBindenme Grip Roll Vinger Hyper Goals Handschoenen Grootte

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Slingshot Water Gunn Wakeboard... 2019Je bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Jobe 3 D Comp Vest Teal mannen nieuwe Wake Boarding Vest mannen Surf Kite G-7-9

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

nu online winkelen-MIRAGE CAMPAGNOLO CRANKSET 9 10 SPEED DOUBLE OF iifd18411366-Fietsonderdelen en -onderdelen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Autop Fishing 4pc's Wireless Beet Alarms With Receiver Set batterijen in Zipper...En waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Womannens Saucony Gratisdom Iso Womannens hardlopen schoenen GUL Dartmouth Drysuit Groot plus All-In-One Fleece --Brand nieuwe --Ongebruikt

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Gill mannens Race Fusion Jasje RS23 Salpettes RS25 Tango zwart Easy Stretchbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Gamanneness Feather Gi --A1F blauw BJJ Jiu Jitsu MMA Kimono Judo Fitted NIEUW

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. WychHout. Game Gear Trap Vest kudde.We noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder STILYA SPORTWWEAR Track Pants Sweatpants Bodybbuilding 859-ST

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Boeken en meer informatie

NFK in de media over expertzorg


Adidas NOVA Mundial TRX FG Merk NIEUWE tags Grootte 11 US mania Alle thema's

Scholing belangenbehartigersPechauer 2x4 Pool Cue Case

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.ADIDAS vtg Grasshoppers 1986-1991 voetbal trikot maillot vintage shirt Suiza Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Shimano Ic5W PoliBinden Vrouwelijke Schoenen, Wit, Grootte 41 Alle thema's

Zet je inGRAPPIG: DIT ZOU JE NAAM ZIJN ALS JE NÚ WAS GEBOREN

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. De Noord Face Mountain Licht Triclimate Jasje nieuwe Taupe groen Tnf zwart YelLaagBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen