ongelofelijke korting-Wire SIDI Autobon Road schoenen --oranje zwart Cycling fucd1814588-Fietsschoenen en overschoenen

ongelofelijke korting-Wire SIDI Autobon Road schoenen --oranje zwart Cycling fucd1814588-Fietsschoenen en overschoenen

SIDI Wire Autobon Road Cycling schoenen --oranje zwart
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Laaga Renegade II GTX midden Tf zwart Terrain schoenen Buitenshuis Militaire Invoegen laars

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Nieuwe Shimano PRO Falcon Air FLaag AF Autobon Rails, 132mm Bike Saddle, Seatmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Vertrouwen op intuïtiezo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als 2018 ARMADA Tracer 88 Gloednieuw 182patiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorNIEUW Echo Base 9ft 5wt Fly Rod --Gratis Shipping in US verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

misschien om de romantische sfeer alvast iets aan te wakkeren

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Killtec Hombre Pantalones de Senderismo Tonry Pantal Pantal Press 65533; 65533n para Al Aire Libreop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Daarin leerden ze elkaar respecteren: we zijn allemaal verschillend

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen DAIWA FUEGO LT 3000 Cdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenCAMPAGNO VINTAGE NOS RARE BIOTHERMICA WATER FLES

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. 4 x Lineaffe Vigor Ranger Camo 40 Gratis Spool Autop Fishing Rennenner ReelsJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Hoge kwaliteit Titanium Gr9 Bike Accessory Handle bar &m Stem Set 25.4 31.8mm

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

ongelofelijke korting-Wire SIDI Autobon Road schoenen --oranje zwart Cycling fucd1814588-Fietsschoenen en overschoenen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Penn Surfblaster Fishing Reel, zwart goud, One afmetingEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
SNAFU BMX Headset --Race --25.4mm --Geïntegreerd --Jet Fuel Napapijri Villa 2 True netwerk M

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Libre Wing 100mm Fino Knob Fire LIVRE WING [NIEUW]bij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Avid Thermafast 4 Slaapzak ALLE grootte

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Maloja Multisporthirt Padrotm werk Elastic uv BeschermingWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Motor Fuoribordo Elettrico Barca Gommone 3 Pale 50lbs 564W 12V Batteria 5 Marce

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Er waren wel eens wat meidenruzietjes

NFK in de media over expertzorg


Zeck Fishing --Jigsaw 2,40m 10-40g 2 Teile Zanderute Spinnrute Angelrute Alle thema's

Scholing belangenbehartigersRip Curl Junior G-bom 1mm Lange mouw Girls Surf Gear Wetsuit... wit All afmetings

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.MERIDISCHE LIFT UIT SKAAT DECK-8.5 blauw ORG w MOB Grip Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Supreme SS18 Skull Pile Deck IN HAND Alle thema's

Zet je in“Ze zei: zullen we anders meteen weer weggaan?”

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Set van 450 --80lb Solid Roller Fishing Rod --5'6KustvisserijBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen