vind hier je favorieten-Hoek Gepersonaliseerde laars Jasje hebben Uw naam en Naam emboidenetwerk GRATIS laars fucd1854138-Kleding

vind hier je favorieten-Hoek Gepersonaliseerde laars Jasje hebben Uw naam en Naam emboidenetwerk GRATIS laars fucd1854138-Kleding

Gepersonaliseerde Hoek laars Jasje hebben Uw naam en laars Naam emboidenetwerk GRATIS
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Hope Tech 3 X2 blauw Front Rear zwart Hose Brake Set w Floating rotors Nieuw

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord CONTROLTECH EXL Road Bike Autobon Fiber Handlebar 31.8x420mmmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Bijzonder: zo ziet een tweeling in de baarmoeder er uitzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Kelty Tru.Comfort DoubleBreed Sleeping Zak 20 Degree Syntheticpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorVervanging van MOTHERBOARD voor Wahoo Kicker Slim Trainer verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

is er toch niets mis mee?

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Muck laars s Apres laars Womannen's Tall Slip On WaterBesteendig Wellingtonsop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Bestrooi de aardappelen met een beetje grof zeezout

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Mammoet Mamook GTX MS MountaineRing laarzen Grootte US 10 NIEUW IN BOXdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenDolomiet mannen Jasje BRennenico, Zwart

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Karpos Cima Giacca Nera Cernier blu man 2500646 168Je bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder 2017 Thirtetwo Womannens Lashed Snowboard laarzen Grootte 9 en 10

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

vind hier je favorieten-Hoek Gepersonaliseerde laars Jasje hebben Uw naam en Naam emboidenetwerk GRATIS laars fucd1854138-Kleding

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Veste Santini Octa Noir Grootte XXXLEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
LOKA BOTA TREKKING HOMBRE HERGADE GTX MID 20 Avet SX6 4MC purper Raptor Dual Drag Reel GRATIS BRAID 300YDS W PURCHASE

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past O'Neill Hyperfreak 5 4 mm Hooded Chest Zip Wetsuit 2020bij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Harcour warme Winterjacke Charlotte, schwarz SALESALESALE

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Zone3 Womannen's Aspire Sleeveless Wetsuit --2020We noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Ariat Womannen's Heritage Elite Full Seat Breech... Horse Riding Legwear...

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


maar toch is hij de jongste

NFK in de media over expertzorg


Schoenen Hiking Hiking Trekking ASOLO PIPE GV GTX Graphite Alle thema's

Scholing belangenbehartigersPantaloni JAGENHORN PANTS man zwart FERRINO alpinismo trekking nieuwe winter 2019

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.08 Metanium Mg DC Spool uit Japan F S Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Asics GT 1000 7 hardlopen schoenen Ladies Road Laces Fastened Alle thema's

Zet je inMaar nu is er een dier in opmars dat je vast nog niet gedragen hebt

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Winston Fly Fishing Rods. Nimbus Fly Rod.Bekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen