veel winkelplezier-Ski Tweede Hand Dynaster Neva 78 Bindingen fucd1813688-Skiën en snowboarden

veel winkelplezier-Ski Tweede Hand Dynaster Neva 78 Bindingen fucd1813688-Skiën en snowboarden

Ski Tweede Hand Dynaster Neva 78 Bindingen
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Cressi Sub Brass 5000 PSI Subversible Scuba Dive DrukGauge 454

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Fischer mannen's Ski RC Trend SLR pro 2020 150 cm Rs 9 SLR Binding InsafmetingBindenmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Misschien wel het begin van een mooie bordenwand bij jou thuis?zo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als CAVALLO Turnier Sakko Jacke Galathea Sport Elastic, NEU, Gr. 80, UVP 259 def.patiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorSALOMON snowboard 151, OPPERVLAKTE 151 SALOMON WONS SNOWBOARD verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Geweldig leuke wandborden giftset met 2 decoratieve schoteltjes van Mary & Yve

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Zeltteppich Campingteppich Vorzelteppich blau 250 x 600 cm Made in Duitslandop dit thema.
Lees verder Alle thema's
of je nu naar kantoor gaat

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen M37 München Gresca schoenen Nr. 41 Vijf-A-Side-Football Indor Sala Futsal laarzendie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenASICS SORBinden JAPANSEIHA 2 UK8 BEPERKTE schoenen

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Autopenter Live Bait LB30 130 timmermanJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Sixpack Kamikaze Direct Mount Potencia Fox 40 Boxer Idilio Tenedor 31.8MM

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

veel winkelplezier-Ski Tweede Hand Dynaster Neva 78 Bindingen fucd1813688-Skiën en snowboarden

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? ThirteTwo 32 Lente Break Zephyr Premium Witte sneeuwboordlaarzen 9.5 11En waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
EROGATOR PRIMO STADIO F22 SCUBATEC A PISTONE DIN M25X2 G5 8 232 BAR 800290872137 HARPON DI PESCA SUPACQUEA MAMBA

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Babolat Hurricane Feel 130 16 Gauge 200m 660Ft. Tennis StRing Reelbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder RDX MMA Kinds korts Grappling Training Gym Kick Boxing Sports Muay Thai Cage

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Zwart Pitlock Front Wheel, Seat Post en Headset 3 Piece Security Skewer SetWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Lange RS 130 Skischuhe 19 20

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


De collectie wordt iedere dag continue aangevuld

NFK in de media over expertzorg


Hardy Fly visserij Ultralite DD serie 900DD Dia 123mm Spool W 23-38mm Alle thema's

Scholing belangenbehartigersABEC11 Centrax HD 75mm 77a

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Polk zilver Mini LED W Amp kit blauwtooth R Cage Speakers UTV RZR Kan Jeep zijn Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


James Crawford 1995 Perth Wildcats Replica NBL Jersey --medium Alle thema's

Zet je inBorstel je haarborstel

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. VenTerra mannen's CRennenchy 35 Snowboard RugzakBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen