markt-DAMannen ZWEAT ADIDAS W Essenss Linear --EI0663 fucd1873463-Fitnesskleding

markt-DAMannen ZWEAT ADIDAS W Essenss Linear --EI0663 fucd1873463-Fitnesskleding

DAMannen ZWEAT ADIDAS W Essenss Linear --EI0663
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Salewa Puez 2 Droge 2 1 Pant 7950 26989 7950 Bergkleding voor mannen

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Temperatuurde botten V1 Front Load Stam --zwart Frontload BMX Bike Stemmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert steel en pit van een druifzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als D46 WaterBesteendig hard dragen buitendeur Draag broeken Schoenen Angling Fishing Clothing Opatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorDaiwa ExcELER Daiwa Excel HA spinnende spoel EXC3500HA [parallelle invoergoederen] verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Want deze vlekken krijg je bepaald niet gemakkelijk van je lippen af

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Dia Compe Tech 7 rem hendel zet zwart middenschool BMX Haro netwerkline GT RAREop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Laat de garnalen ten minste 1 uur marineren

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Kyrgyzstan thuis voetbalshirt voetbalshirt maillot trikot camiseta afmeting Ldie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenMONSTBELL Superior Down Vest Indigo 2301218 IND mannen's Mountain Clothing

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Yuanjiasheng EVA Faux Teak Decking Sheet for BoatJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder TUSA Hyflex Switch Fins (SF-0104) Dive Scuba Snorkel

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

markt-DAMannen ZWEAT ADIDAS W Essenss Linear --EI0663 fucd1873463-Fitnesskleding

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? 3 4 ASH EBONE GEHANDSPLICEERDE SOLLEX 2 SNOOKER CUE MET 9.5mm TIPEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
2019 La Vuelta Toledo Cycling Jersey door Santini Schoen Adidas hardlopen Pureboost B37788- B37789 --F35783

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past man's VERTO S4K ICE GTXbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Womannens Merrell Moab 2 Mid Gtx Womannens wandelen laarzen --blauw

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Cebbra Poids Plomb Trollingblei Plomb de Fuite --Natuur 3,35kg DownriggerWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Evoc Hip Pack Race 3L, Hip Zak, Hydration Pack, zwart Without Bladder

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Zó kun je het beste je tent schoonmaken volgens experts

NFK in de media over expertzorg


Solinko Tour Bite 20 Gauge 1.05 mm Tennis StRing Reel 656 ft 200m Alle thema's

Scholing belangenbehartigersLoopschoenen Asics RoadHawk FF 2 man --1011A136-401

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.MAMMUT COMFORT VIER MID FTX ROUND 39 1 3 Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


KATHmanDU KILImanJARO (L) LANGE HAUL HIERKAART Rugzak Alle thema's

Zet je inwant deze stof zorgt er voor dat je wijn lager houdbaar blijft

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Billabong mannens Furnace Absolute 5 4mm Back Zip Wetsuit zwart Sand --ThermalBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen