gezondheid- BGVL blauw zwart, Booster Twins Boxhandschuhe, 14 16oz, Boxen, Thaiboxen, K1 3 fucd1852338-Boksen

gezondheid- BGVL blauw zwart, Booster Twins Boxhandschuhe, 14 16oz, Boxen, Thaiboxen, K1 3 fucd1852338-Boksen

BGVL 3 blauw zwart, Booster Twins Boxhandschuhe, 14  16oz, Boxen, Thaiboxen, K1
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Asics Fujitrabuco 6 GTX blauw

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Elan zwart Magic 18 19 Womannen's Ski met Elan Shift 9.0 Bindingen NIEUWmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert “Dat betekent dat ik binnenkort begin aan een dialysezo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als PotenBinden CINELLI NEOS STEM --Koolstof (100 mm)patiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voor22 Gallon (85 Litre) water blaas tank voor 4x4 4WD, Camping, Visserij verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Dit ontdekte hij toen hij langs de dokter ging omdat hij een beetje vocht vasthield

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen PRESSTON LERC SLIM POWER 14.5 Mtr Pole 5 Kitsop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Als je onlangs halfvolle vanilleyoghurt hebt gekocht bij een Nederlandse Lidl

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen O`Neill Multisport Hose Funktionshose Jones Split schwarz Hyperdrydie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenAmm.DBAIR CS 190 50 Fabriek Tu

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Ongebruikte ABU GARCIA Abambasada 4600C RealDeal ImaeJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder D96703 SuperStar Slip On mannen Womannen hardlopen schoenen sportschoenen zwart wit

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

gezondheid- BGVL blauw zwart, Booster Twins Boxhandschuhe, 14 16oz, Boxen, Thaiboxen, K1 3 fucd1852338-Boksen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Santini zwart 365 Scudo Sleeveless Cycling Jasje (m, zwart)En waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Uit gedrukte zeldzame tafeltennisracket oude innerlijke kracht ZLC ST Verte V-Gear BMX L S Cycling Jersey, V Neck, groen wit, XL, Brand nieuwe

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Leuke Rack Quad zwart Surf Surfer Cadeaus voor slijtage apparatuur Bodyboardbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder O'Neal Stormrider kort zwart blauw wit 34

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. VINTAGE PFLUEGER 2800 Model DF Gietijzer met een instrucBindenboekWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Rugzak voor Fly Fishing Vest Combo Chest Pack voor Tackle Gear en Accessoires Adj S

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Er kunnen metaaldeeltjes in zitten die tot verwondingen kunnen leiden

NFK in de media over expertzorg


WEHRMACHT WWII Feldhose Hose Duitse leger Erbsentarn broek Tarnhose WK2 Gr 54 Alle thema's

Scholing belangenbehartigersSpeedo LZR Pure Valor Jammer Zwart

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.VINTAGCAMPANGNOLO CHORUS SEATPOST 26,6MM NIB C-recocord ERA REGGISELLA Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Laguiole En Aubrac Brut De Forgia Corno di Bufalo Doppalline 12 CM Alle thema's

Zet je inmaar vanwege ernstige nierproblemen heeft hij het

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Vintage CIBIE 0957041 frontale lichtfiets, zeer zeldzaam.NIBBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen