online ontwerper-Fishing Jenzi Artini Float 5-40g Rod fucd1832113-Hengels

online ontwerper-Fishing Jenzi Artini Float 5-40g Rod fucd1832113-Hengels

Jenzi Fishing Rod Artini Float 5-40g
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Proviz REFLECT 360 ReflecBindenve Cycling hardlopen Gilet --Medium

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Saris Heimtraner Mag Shifter Cycle Ops Magnettrainer schwarz Fahrradmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Arie is niet helemaal een onbekende van het programmazo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als De Noord Face Unisex Jester Rugzakpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorTOSEEC Aero Integrated Autobon Handlebar (Big B) 400 420 440mm Met Stem for Bike verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

In Amerika is de realityshow The Bachelor razend populair

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen O'Neill Womannen's O'Riginal 4 3mm Chest Zip Full Wetsuit zwart zwart zwart 4op dit thema.
Lees verder Alle thema's
Ze mag dan wel een afgetrainde man hebben mét sportschool

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen 2015 Cannonbale Womannen's Endurance Sleeveless Jersey SMS 5F135M --Medium --NIEUWdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenShimano Rod BODERLESS BB 400H4S-T POWER SOLID TIP MODEL Fishing Rod

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Roxim RX5AP Premium Front Bike Licht CRE LED, Extreme Bright, Extreme...Je bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Musto Youth Kinds Junior Championship Deck Sailing Shield Hikers zwart Boating

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

online ontwerper-Fishing Jenzi Artini Float 5-40g Rod fucd1832113-Hengels

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Snowboard Bindung Snowboardbindung BURTON MISSIE Bindung 2020 zwart mochaEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
SHAImanO Reel Scorpion Metanium Mg RH420 Japan MONTURA Gratis K -7 cm Pants rosso MPLFS2X-10 mannen's Mountain Clothing

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past RO1 SPORAASUB pinne apnea pesca KELP 01 COMPUTER APNEA MARES Slim ARANCIObij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Penn senator 6 0, Sea Fishing Reel.

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. RockShox Deluxe RT3 Debonair Rear Shock 230 X 60We noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Adidas Pnetwerkator Powerswerve XTRX SG 013634 6.5 US RARE

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


maar het resultaat mag er zeker zijn

NFK in de media over expertzorg


GEBRUIK U Seat Post 25mm Omvat 27.2 Shim Alle thema's

Scholing belangenbehartigersVertero Cypress 4-Roll JUNIOR IJshockey handschoenen, Antimicrobiële lijn, Game Ready

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Merrell All Out Crush 2 oranje J7747 Mountain Footwear mannen's Trekking schoenen Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Koolstoffietsstuur TT tri basis bullhorn bar 31.8 Aero Rest Bar set netwerk Alle thema's

Zet je inDitmaal zijn de rollen omgedraaid en liggen de vrouwen aan zíjn voeten

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. SHImanO Dura-Ace 9000 SL-BSR1 Bar End Shift Lever Set TT Tri Road 11 SPD nieuw.Bekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen