professionele geïntegreerde online winkel-AcBindenve Beretta Evo Jasje Groot Hunt fucd1876163-Kleding

professionele geïntegreerde online winkel-AcBindenve Beretta Evo Jasje Groot Hunt fucd1876163-Kleding

Beretta AcBindenve Hunt Evo Jasje Groot
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Columbia Autoson Pass IC Womannens Omni-Heat Insulated Jasje

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord RIO Skagit Max GameChanger F H I S3 --650gr --NIEUWmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Ik vind het veel makkelijker om te geven dan te ontvangenzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Blauwvuur M1 Turbo Rivolto Ping-Pong Ping Toppingpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorZol wit Road Cycling schoenen verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Door de wekelijkse gang naar de Voedselbank ben ik zo veel eigenwaarde kwijtgeraakt

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Profiel 48 spline Cr-Mo spindle 19mm x 5 58op dit thema.
Lees verder Alle thema's
Lezersaanbiedingen Libelle: Strandhotel Seeduyn & Residentie Vlierijck

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Shimano IG High Speed Aparto Iso No. 3 -460E Uit Japandie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenSHImanO 17 Metanium DC gebruikte Baitcasting Reel JAPAN

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. IOS FACTORIE Line Roller Direct voor DAIWA ECHT-TYPE netwerkJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder GNU mannen's Gratisstyle Snowboard Money C2E 2020148 cm Zak Tool

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

professionele geïntegreerde online winkel-AcBindenve Beretta Evo Jasje Groot Hunt fucd1876163-Kleding

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? 80029088759 HARPON DI PESCA SUPACQUEA OMOR KAMAEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Hope Handle Bar Stem zilver 110 ST10OS Equiline Honeyy Womannen's SOFT SHELL JKT LICHT blauw SS 2019

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Camiseta reserva Vissel Kobe 2019.afmeting L y XL Podolskibij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Wildland by Terra Nova --Trisar 2--2-Pers.-Zelt nur 2,5 kg mit Vorraum NEU

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Northwave Clan blauw T36635 Cycling schoenen Unisex blauw, Cycling schoenen NorthwaveWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Kenny Elite MTB Kinds Trousers 2019 Burgundy Motocross Enduro MX Cross

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


De vele faciliteiten maken het verblijf pas echt compleet

NFK in de media over expertzorg


Shimano XTR FC-M9000 11-speed XTR Race Ketenset HolLaag gebonden --34 24 170 mm Alle thema's

Scholing belangenbehartigersPalm Quantum 3mm Neopreen Wetsuit Front Zip Long John Wetsuit zwart Sleeve

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Sz.4.5} Rawlings Kind's Wind Up lage honkbalmeisjes Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


CNC 3D Pliable Extension Frein Embayage pour Honda Cmax 500 300 Rebel 2017 Alle thema's

Zet je inStiekem hoop ik op een wonder dat ik met mijn 2 kinderen ver weg op vakantie kan

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. NIEUW Garbolino UK6 Autop 13m Pole Pack GOMCH8714Bekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen