bekend vuur- Overgang 65 15 oranje Rugzak fucd1875975-Vissen

bekend vuur- Overgang 65 15 oranje Rugzak fucd1875975-Vissen

Overgang Rugzak 65 15 oranje
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Maillot Alpinestars --Mesa V2 Ls Maillot 2019 Rouge Vif XL

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Dynastar SkiCross 9 (170cm) Look NX 11 bindings --massief verlaagd 2 helder moet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Het resultaat is absoluut bijzonderzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als NIEUW Vexilar Cold Snap Tundra Bibs L VXW753-3patiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorAvet MXL 5.8 1 Fishing Reel, Lever Drag, 50 LB Braid verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

want je wallen vallen minder op door het montuur dat er precies op valt

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Bokshandschoenen SpaRing Hand Wrap Fighting Punch Zak Mitt PU Leer MMA Ultimateop dit thema.
Lees verder Alle thema's
maar we zitten toch 100% op één lijn

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Yinhe Fish Handle Table Tennis Arylate Autobon Blade Ping Pongdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenNOS Mailard Super Plus 700 Gratiswheel 6 snelheid met BSA looping uit 1985

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Favoriete spinrollen van X1 voor het vissen 9 1 lagers aluminium handvatJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Uzaki Nisin Ingram ISO B II 1.25 5305

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

bekend vuur- Overgang 65 15 oranje Rugzak fucd1875975-Vissen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? NIEUW Daiwa Millionaire 7HT Mag Reel 7HT MAGEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Plateau vtt double 34dts text m8000 double plateau ext 11v. 4 takken --Shimano Campagnolo 11S 52T KetenaRing en Bolt Set voor 2015 Super Record Record Chorus

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Adidas Official mannens Arsenal FC Authentic Home Football Shirt Jersey 2019-20bij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Shoygoudll SYR 2019 Q4 Ranglijst Korte mouw Rash Guard BNIB Groot purper

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. (US afmeting mannen 5 Womannen 7, Koffie) - VISSERIJSIR Fishing Chest Waders voor mannenWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder SBindenfel schuhe Asics Gel Kayano 25 Berlijn 1011A133 001 1 2 schwarz

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Als je te weinig vitamine D binnenkrijgt

NFK in de media over expertzorg


Nieuwe Vintage Dated 1951 Groot 14x20 Foot 12oz Cotton Duck bruin Canvas Tarp Heavy Alle thema's

Scholing belangenbehartigersOnder The Weather INSTAPOD Pop-up SportsPod WaterBesteendig Tent, Autory Case, Stakes

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.NOS Shimano Dura-Ace CS-7900 10-Speed Road Bicycle Cassette Assorted afmetings Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Pro Team Triathlon Suit Womannen's mtb Cycling Jersey Skinwak jumpsuit Alle thema's

Zet je in1 stokje haken in het volgende stokje*

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. VAUDE mannenaggio Jeugd 450 Kinder Schlafsack blauBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen