korting korting-Duitse 1960s Vintage HOCHLAND Universal Double laarzen Womannens 9 Ski fucd1835713-Wintersport

korting korting-Duitse 1960s Vintage HOCHLAND Universal Double laarzen Womannens 9 Ski fucd1835713-Wintersport

HOCHLAND Vintage 1960s Duitse Universal Double Ski laarzen Womannens 9
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Schwinn kort SpRing zwart Leer Persons gebruikt seat strand Cruiser ;

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Rossignol Fun Girl ski's2013NieuwGrootte 110moet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Het is geen geheim meerzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als PRI PREMIUM DOUBARREL FLEECE BARREL EQUU-FELT SADLE PAD (diverse kleuren)patiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorSpinning Fishing Reel voor laars kajak, Saltwater Casting Reel Smooth Powerful verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
DAIWA T3 SV Daiwa Baitcasting

Directeur-bestuurder
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

maar ik krijg een zoon

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Z394 Ultra --The Zone Langarm Turnanzug Wettkampfanzug mit Strass F beereop dit thema.
Lees verder Alle thema's
My earlier tweet about…How Dumb

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Troy Lee ontwerpt FLaagline korts Shell Solid zwart 2019die kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenNIEUW Blke Tnetwerkstep Donatello Field laarzen 8-8.5, XSlim kalf 12.2 655533;, Tall ht 19.25 schermafdrukken 65533;

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Dalbello Aspire 65 LS Nieuw 2016 Womannens Ski laarzen Grootte 23.0Je bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder DC Pensford zwart zwart zwart schoen

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

korting korting-Duitse 1960s Vintage HOCHLAND Universal Double laarzen Womannens 9 Ski fucd1835713-Wintersport

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? McDermott CRM502 Autoo Cue met 12mm G-Core AutoOM ShaftEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Giro Empire ACC Zwarte-Grijze Schoenen Muta CRESSI Sub APNEA RECORD giacca pantalone 5mm senza queriera mis.M

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Wetsuit 1mm Front Zipper Full Lengte --8802 --XLbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder DE NOORD FACE CHAQUETA ONBETERBARE HOMBRE M MACHTERFLO KADER RONE

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Salomon S MAX BLEST 18 19 (405233), inkl.Bindung X12 TL --RaceAutoverWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder NIEUW Uni Cat Outrigger Reel 2085330

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


— Joseph De La Cruz (@JosephDeLaCruzM)

NFK in de media over expertzorg


Tamagear Womannen's Saddleback Full Zip Mid-Layer Fuchsia Jasje afmeting-Groot (B2) Alle thema's

Scholing belangenbehartigersLucht Strakke Watervrij 2-3 Persoon GezinsrecreaBinden Kampeertent NIEUW

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Verkoopt ELITE REVOLVE AQUA CAMPIONE Goals Handschoenen Grootte Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Daiwa J Braid x8 Multi 1500m NIEUW @Otto's Tackle World Alle thema's

Zet je inDe eerste getrouwde teckels van Nederland zijn een feit

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Asics mannens Gel-451 hardlopen schoenen Trainers sportschoenen zwart Sports ademendeBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen