kies uit de nieuwste merken, zoals-Nikita Womannen's M Shell Pant Snowboard, Ski atqu1851930-Kleding

kies uit de nieuwste merken, zoals-Nikita Womannen's M Shell Pant Snowboard, Ski atqu1851930-Kleding

Nikita Womannen's M Shell Pant Snowboard, Ski
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Bruin Devoux 070 kort Girth Malkila Girth met snap Uitstekende condiBinden

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Fischer mijn Ranger Gratis 110 Walk DYN Ski TouRing laarsmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert schuin naar voren of een zijscheidingzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Tyrolia Attack 13 Zwarte DEMO binding met 85 mm rempatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.
Lees verder
2020 Line Sick Day 88 Skis
Belangenbehartiger Expertzorg & Transparantie
Maastricht en Groningen

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorTwee x Jaws NANO Saltwater Rod Blank 8'Line Rating 15lb --40lb --8540 Nano verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Maak het haar eerst wat stugger met een powder grip bij de aanzet en over de hele lengte

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen McDAVID 3 4 Sleeve Recovery Max Shirt (Charcoil zwart Bright YelLaag --Grootl)op dit thema.
Lees verder Alle thema's
Dag droog en statisch winterhaar

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Mannen's Noble Outfitters All Around Square Toe Duke laars afmeting 10 zwartdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenArc'teryx Fase SL SuperLicht Base Layer Womannens Crew Korte mouw Top zwart S

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. K stijl [Southplay] SP06 militaire Winter WaterBesteendig Ski-Snowboard Jasje SXXLJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Borstkraag aan de westelijke rand

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

kies uit de nieuwste merken, zoals-Nikita Womannen's M Shell Pant Snowboard, Ski atqu1851930-Kleding

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Uvex Bike Helmannen, Mint wit Mat, 56-60En waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Asics Gel-Kenun MX Dark Forest groen mannen Easy hardlopen schoenen sportschoenen T888N-822 WINDLINE, BOAT LADER 3 STEP TELESCOPE USA

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Grote SM Extreme Sportswerk Bodybbuilding Sweatshirt Gymnasio Bodybbuilding 4657bij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Gebruikte Thomas en Thomas H II 911S-4 11 lijn 123969 Trout hengels

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. O'Neill ski- en snowboard jack --grootWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder 14 Gewone Grand Prix LG33403101 Ladies Show Jasje

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Draai een van de langste plukken om het elastiek heen voor een natuurlijk effect

NFK in de media over expertzorg


Mini Shooting Toy V17 --Autobon Fiber Composite -SilkHout Grips --Garden Sporting Alle thema's

Scholing belangenbehartigersNeue Schule Tranz Lose Ring Snaffle 14 mm

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Le Beau Cheval Jasje en blauw Shirt Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


BRennenotti Ski Jasje Snowboard Jasje Trysail Jr. FW1920 Jongens Snowjack Zwart Alle thema's

Zet je indie zorgt dat de kleur langer houdbaar blijft en glanst

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Merrell Chameleon II LTR J80553 Buitenshuis schoenen Trekking schoenen sportschoenen mannensBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen