geniet van exclusieve high-end-w Wetsuit 7mm Super Stretch Panels Grootte 3X mannens Scuba Snorkel Gratis duik Zwem IST zhgcf023553-Watersport

geniet van exclusieve high-end-w Wetsuit 7mm Super Stretch Panels Grootte 3X mannens Scuba Snorkel Gratis duik Zwem IST zhgcf023553-Watersport

IST 7mm Wetsuit w Super Stretch Panels Grootte 3X mannens Scuba Snorkel Gratis duik Zwem

Bezoekersinfo

Vind hier alle bezoekersinformatie van openingstijden, prijzen, adres en
nog veel meer...

de echtgenoot van koningin Elizabeth

Agenda

Naast de verschillende exposities kunt u volop genieten van de Borg, met een 19e eeuwse inrichting.

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuws.
Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief. Inschrijven kan onderaan de pagina.

Springt je telefoon standaard op de wifi als je terugkomt in het hotel? Heel goed

NIEUW: dagmenu voor €15,- in Ons Schathoes

Ons Schathoes is open op afspraak en op vrijdag en zaterdag van Nieuwe Dames Girl's Riedell schaatslaarzen wit afmeting 3 2 AA AAA. Dan is de bar open voor aangenaam verpozen en serveren we het dagmenu.  De keuken is dan open tot 20.00 uur. Een dagmenu kost slechts €15,- en een driegangen menu €25,-. Elk weekend iets anders.  Reserveren is handig. Dat kan via 0595 202017 of PAPAAGONIA Womannen's Out Yoder Coat.

Reserveer alvast want op 13 en 14 december is er Mosselavond. Op 20, 21 en 22 december serveren we Glühwein, bonensoep,Oxbow Tack Metallic Whip Berry Concho Borst Collr erwtensoep en stamppot tijdens de Nieuwe Ledlenser MH6 LED Koplamp Buitenshuis Camping led Rechargeable HeadLicht Torch.
Dit weekend staat op het menu in Ons Schathoes:

Vooraf: Salade van rode biet met geitenkaas

Hoofdgerechten:
- Gebakken makreel met kappertjes,een functie die bestond omdat de koning zelf amper in de koloniën te vinden was
- Gebakken rundersucade met uiensaus,Lib Tech Jamie Lynn 20ste verjaardag Phoenix 157
- Vegetarische overschotel van aubergine met paddenstoelen

Toe: Cheesecake met kaneel en vanille ijs.

Let op , tijdens de kerstdagen zijn we gesloten en op 27 en 28 december weer open vanaf 16.00 uur.

maar het loont echt om je telefoon regelmatig een update te geven

Welkom bij Landgoed Verhildersum. Hier ontdek en beleef je de geschiedenis van noordwest Groningen, vlakbij de Waddenzee en het HANAK Alpen Nymph 4in1 Fly Rod 9'6-11ft 290-335cm-5 AFTM 4 pc, gratis postage Lauwersmeergebied. De Borg - het kasteel van de landadel - vormt het hart van het landgoed dat je bereikt via een eeuwenoude en statige oprijlaan. Daaromheen liggen de tuinen, met daarin bronzen beelden gemaakt door Eddy Roos.nl in opdracht van het magazine Wendy hield Met rondom de landerijen, deels in vroeger tijden verhoogd tot wierden. Daar groeit graan en gras, ligt een oude boomgaard en er lopen historische koeienrassen. Dit museale landgoed vertelt het verhaal van het Hogeland in de 19e eeuw. Salomon Wonder Womannens Snowboard Gratisstyle Gratisride All Mountain 2018 NIEUWOver oude adel en nieuwe borgbewoners, een innovatieve, opkomende boerenstand en de landarbeiders.

Spelen met... de kinderen van de adel, boer en de  arbeider
Maak kennis met de bewoners, ontdek hun verhalen en hoe ze leefden. Het verleden komt tot leven in de compleet ingerichte woningen, bijzondereAdidas RapidaRennen EL C kudde Off wit oranje Kind Presschool hardlopen schoenen EE7075 exposities en allerlei activiteiten. De kinderen van de borg, de boer en de arbeider staan dit jaar centraal in de expositie over het leven op het landgoed in de in Museumboerderij.

Edzard, heer van Leens
In het Koetshuis hangt voor het eerst het schilderij van een van de vroegere bewoners van de borg: Edzard Jacob Tjarda van Starkenborgh (Daarnaast is de wc-bril eigenlijk niet hetgeen waar je je druk om zou moeten maken), geschilderd door Martinus van Grevenbroeck. In de exposidie daar is te zien hoe het bij Sotheby's gekochte schilderij is gerestaureerd Van Grevenbroeck schilderde ook de zussen van Edzard. In de borg hangt een enorm familieportret met daarop zijn ouders en de 9 andere kinderen van het gezin waaruit Edzard kwam. Dat is heel bijzonder, Nike Legend React wit Game Royal blauw mannen hardlopen schoenen sportschoenen AA1625-101want nooit eerder waren deze enige bekende schilderijen van deze Haagse schilder samen te zien. Bovendien hangen in andere borgen vooral portretten van mensen die er nooit gewoond hebben.

Wat spookt er 's nachts... 
Ook in het Koetshuis: de expositie over de Vleermuizen in en rond de borg. Daarbij hoort een film waaraan 2 jaar is gewerkt. Gemaakt met nachtkijkers. Dit leverde unieke beelden op van het verborgen leven van de diverse soorten vleermuizen die hier leven.Kensington All Around 1200D Pony 180g Zó bijzonder dat er internationale belangstelling is voor de film.

Evenementen
Iedere derde zaterdag van de maand is er een Montane terra broek thermische vrouwen Gids, warm (s) bij de Boerderij van Verhildersum. Een gezellig ingerichte markt waar allerlei regionale producten verkrijgbaar zijn zoals: huisgemaakte jam, verse groente, brood en kaas. 

geniet van exclusieve high-end-w Wetsuit 7mm Super Stretch Panels Grootte 3X mannens Scuba Snorkel Gratis duik Zwem IST zhgcf023553-Watersport

Let vooral op de agenda en het nieuws, want naast deze terugkerende evenementen is er telkens iets anders te doen.

Grant Café Schathoes weer open!
Het Schathoes met het terras is vanaf 25 mei 2019 weer open! Wilt u afspraken maken De Noord-Face FuseForm Brigade 2L Insulated Jasje-Womannen's Medium 498.95voor lunch of diner met een groep mensen, belt u dan Win een vriendinnenboom en vertel je verhaal in Libelle!In de Museumboerderij kunt u tijdens de openingsuren van het landgoed ook altijd genieten van koffie, thee, fris, appelgebak en koek. 

Wilt u Landgoed Verhildersum ondersteunen?
Wordt dan Vriend van Verhildersum. Voor slechts € 17,00 per jaar bent u al vriend. Voor een gezin/echtpaar/2 pers. kost het € 24,00. U heeft dan het hele jaar door tijdens openingstijden gratis toegang tot het Landgoed en haar activiteiten. Ook wordt u op de hoogtemaar is zeer zeldzaam in het Britse koningshuis” gehouden van het wel en wee op Verhildersum. U kunt zich hier aanmelden.

Met deze tips houdt je telefoon het op vakantie net een beetje langer vol

Naast de verschillende exposities kunt u volop genieten van de Borg, met een 19e eeuwse inrichting, de zolder is te bezichtigen en wij hebben een bijzondereHead Advant Edge 105 Gebruikte Ski laarzen Grootte 26 presentatie hoe het er onder de vloer van het huis uitziet.
Het verhaal van de nieuwe rijken, de arbeider en de boer kunt u horen, zien en beleven.

Meer evenementen & exposities

de directe vertegenwoordiging van de koning in die belangrijke kolonie
Borg Verhildersum open rond kerstdagenDC Scout Boa Snowboard laarzen, UK 10 zwart 2020

Speciale midwinteropening Landgoed Verhildersum met living history op


Zaterdag 21 december is er van 10.00 tot 16.00 uur bovendien Streekmarkt in kerstfeer in de Boerderij.

ook mannen vinden dit een aantal waar ze prima mee kunnen leven Geslaagde Streekmarkt met Ede Staal Festival

Wat een sfeervolle Streekmarkt hadden we op 21 september. De zon scheen, het was heerlijk druk en de muziek vanwege optreden in het kader van het Ede Staal Festival was top! DeNike lucht max visie trainingsschoenen man gymschoenen locatie van de Streekmakrt op het voorplein van de borg blijkt een succes en de muziek maakte dat het terras bij Ons Schathoes overvol was. Mensen zaten ook gezellig langs het water Win een vriendinnenboom en vertel je verhaal in Libelle!of gingen kijken naar de exposities in de borg, het Koetshuis: waar Edzard Tjarda van Starkenborgh in vol ornaat is te zien, samen met zijn zussen, en in de Boerderij. Het hele landgoed was een plaatje. Vooral is het fijn om te zien dat zoveel mensen ervan genieten.

Certificaat voor mentoren van vrijwilligers op VerhildersumK2 VANDAL Grootte 142 cm mannens Snowboard FLaag Amp Achterste Entry Bindingen

Op vrijdag 16 augustus vond de feestelijke uitreiking van certificaten plaats aan een viertal vrijwilligersmentoren op de borg Buccanier NCAA Noordoost Huskies Digitale Print 24-Can BBQ Cooler ToteVerhildersum. René Paape, Cora Top, Dennie Zijlstra, Hans Post en Erin de Jonge (niet op de foto) gaan de komende tijd aan de slag als mentor Rossignol S2 Pro Artwork van Andy Howell (licht gebruikt)van vrijwilligers op de borg. Daarvoor hebben zij een training gevolgd. De bewijzen van deelname werden overhandigd door de organisatoren van de training; Irma Schuurman van Stichting Werk op Maat, Petra Klooster, vrijwilligerscoördinator van de borg DMM Porter Rope Zak 70 L BI23BLK-70 Climbing Gear Ropes ^ Slings Rope ZaksVerhildersum en Janet Appelhof van de gemeente het Hogeland.

Print Email Pinterest Linkedin Twitter Facebook