zie de goedkoopste-mannens 4 Powerlift Adidas Adult Weightlifting Powerlifting schoen blauw wjbz18810972-Schoenen

zie de goedkoopste-mannens 4 Powerlift Adidas Adult Weightlifting Powerlifting schoen blauw wjbz18810972-Schoenen

Adidas Powerlift 4 mannens Adult Weightlifting Powerlifting schoen blauw
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Tilos zwart Front-Zip Dive Skin

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Lamar Roadie 1550 Full Hout Core Snowboard met Lamar Bindingsmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Ik was daar erg blij meezo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als DeNiro Riding laarzen Salentino 02 39 MA XXS zwart Jumping laarzen Top Shelf rozepatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorJomiluti die uit zijn broek rijdt verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Om half 1 kwamen mijn vriendin en haar man ons ophalen

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen 70L Camouflage Army Tactical Zak Buitenshuis MountaineRing Militaire Zakpack Grootop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Daar gaan ze heel gespecialiseerde proeven mee doen

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Eskadron tapijt Jersey Stripe Classic Sports HW19 SOFTkuddedie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenSalewa Puez 2 PTX Rugzak mannen WaterBesteendig 3 Layer, blauw Sapphire

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Henri De Rivel HDR Pro OpenbaRing Jumping SaddleJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Toon Ring Romel Reins --Tan --Sterling zilver Plated --28 oz

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

zie de goedkoopste-mannens 4 Powerlift Adidas Adult Weightlifting Powerlifting schoen blauw wjbz18810972-Schoenen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? TrailMax English Pompel Horse SaddleZaks for Trail-Riding, 6 Zipperd VergelijktenEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Trangoworld Prote Extreme DS PC007742 620 mannen's Mountain Clothing Functionele jack van Spyder mannen's Strata down Licht kudde

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Pikeur Lucinda Grip Breeches Corkshell II Softshell Winter 17bij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Elemannent Griffin Licht Down Puffer Jasje Solar Power

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Western Horse Headsstall BorstCollar Tack American Leer CrocodileWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Vrouwelijke KILLTEC Erielle Insulated Ski Pants wit Detachable Bib w Suspenders

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


En al die moeite voor 1 of 2 uitzaaiingen? Nou ja

NFK in de media over expertzorg


Broer Shnetwerkwell Ski Snowboard Capuchon M zwart Turquoise Split Alle thema's

Scholing belangenbehartigersCraft Womannens Hood LS W CTM NIEUW

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.BRennenotti Ski Jasje Snowboard Jaciano FW1920 Vrouwen sneeuwvest kudde Windproof Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


ALPINA BC 1550 Backcountry TouRing laarzen --39 --zwart Alle thema's

Zet je inhij is 92 woont nog op zichzelf en is gezond van lichaam en geest

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Asics Gel DS Trainer 21 Womannens hardlopen schoenen-zwartBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen