klant eerst reputatie eerst-Multisport Maloja Pants Functionele Plevm.Multisport Broek Zwart Pants wjbz1889172-Kleding

klant eerst reputatie eerst-Multisport Maloja Pants Functionele Plevm.Multisport Broek Zwart Pants wjbz1889172-Kleding

Maloja Multisport Pants Functionele Pants Plevm.Multisport Broek Zwart
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Figuur Skating Catsuit Metallic bandjes Unitard 2 Kleuren Dans Kostuums

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord OvaBinden Elite Breed Square Opgemaakte Geplete Fancy Leer Halter met Throat Snapmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Het is tegenwoordig ook wat met al die technologie!zo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als HyMode Invictus Pro Show Jasje-zwart-Gratis PPpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorHet klimtouw, PES, 7 16 erin.dia,120 ft L, AG24SP716120RO, netwerk oranje Tracer verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

kunnen de emoties hoog oplopen

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Laaga Camino GTX Trekking laars mannen's afmeting 8.5 Medium nieuweop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Ik vond het fijn om dit stuk familiegeschiedenis te ontrafelen

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Venetwerkus Autobon Gel Vento Kleuren Open voorkant laarsdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenBelvoir tapijtbedrijf honsie original-pea bruin met aqua trim-x

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. La Sportiva Pyramid GTX Gore-Tex Surround mannen's Trekking laarzen, Autobon YelLaagJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder La Sportiva Ultra Raptor W GTX Gore-Tex Womannen's Trail hardlopen schoenen, Apple groen

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

klant eerst reputatie eerst-Multisport Maloja Pants Functionele Plevm.Multisport Broek Zwart Pants wjbz1889172-Kleding

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Salem Womannen's Snowboard Ski Fleece Capuchon, M kudde Heather witEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Borstkraag van Western Horse Headsstall Set Tack American Leer groen U--SET Nieuwe balanswomannen 680v6 hardlopen schoenen Trainers sportschoenen

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Gregory Baltro 75 Technical Pack, Moss groen, Groot Groot (Pre 2015 versie)bij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder 19 20 Jones Aviator mannen's Snowboard --160 cm NIEUW

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. O'Neill 4027-A00 8 --Womannen's Dive Sector 3mm Back Zip Full Wetsuit, zwart, 8We noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder 1945 Coleman 249 SCOOT Druk Lamp Paraffin Kerosene Lantern --75 jaar oud

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Als je een willekeurige bewoner vraagt waar Nederland ligt

NFK in de media over expertzorg


Ritmische gymnasBindenk leotard, Acrobatische competiBinden dansjurk RG op maat Alle thema's

Scholing belangenbehartigersThe North Face TNF Gordon Lyons T93YR7KS7 Hiking Jasje Fleece Jasje mannens

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Burton Autogo snowboard skibroek's zwart true 2020 Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Ariat Womannens Attain Thermal Full Seat Insulated Grip Stratch --10028133 Alle thema's

Zet je inook van hem en omgekeerd

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. E9 Onda Story Lichte vrouwenbroek klimbroek IJzeren grootte MBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen