hoge korting-MAXX DS Dessault H AutoBON Fins Spearfnetwerking Gratisding Apnea for wfqf1814588-Scubaduiken & snorkelen

hoge korting-MAXX DS Dessault H AutoBON Fins Spearfnetwerking Gratisding Apnea for wfqf1814588-Scubaduiken & snorkelen

H Dessault DS MAXX AutoBON Fins for Spearfnetwerking Gratisding Apnea
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Trangoworld Otal Vest zwart PC007737 110 mannen's Mountain Clothing

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord 3T Apto Pro Stem --70mm --6 Degreemoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Vertrouwen op intuïtiezo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als SET BASIL Wanderlust AutoRY ALLE Zak Tasche ^ Sattellbezug ^ Fahrradklingelpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorDeluxe Smock en Bib n'Brace M verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

misschien om de romantische sfeer alvast iets aan te wakkeren

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen ProLimit 5 3mm Raider Neoprenanzug 2019op dit thema.
Lees verder Alle thema's
Daarin leerden ze elkaar respecteren: we zijn allemaal verschillend

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen ADIDAS BOTA TREKKING HOMBRE TERREX SWIFT R2 MID GTXdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenAdidas Pnetwerkator Pro DE GEA 100 SPECIALE EDITION Handschoenen Grootte 10 Voetbal

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Premiumkussens en riemannen voor kiteboardsJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder BMX 4 Bolt Keten Ring USA Made by RENNEN 4 Bolt 104 39T ChairRing (Gepolijst)

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

hoge korting-MAXX DS Dessault H AutoBON Fins Spearfnetwerking Gratisding Apnea for wfqf1814588-Scubaduiken & snorkelen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Shimano Sefia 06 SDH EginguEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
FSA Non Series ACR Road Gravel Stem -6 65533;-afscherming 65533; x 31.8mm x 120mm Nieuw Eight Ball Maffia Pool Cue zaak

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past LaMarcus Aldridge --2018 NBA All-Star Game --Team LeBron --Autograped Jerseybij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Volkswagen RaceTiger SpeedWall GSR WC Racing Skis, 196cm, 35m radius, seizoen 2014

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Hardy Fibalite Spezial 235cm Hardy Une-OmbreWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Boxing Handves Fight Punch Zak MMA Muay Thai Training Mitt Pro Heavy Zak Kick Pad

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Er waren wel eens wat meidenruzietjes

NFK in de media over expertzorg


KEITECH --MONO SPIN JIG 1 20oz. 1.3g Haak \355; 105 DARK GROEN PUMPKIN Alle thema's

Scholing belangenbehartigersHarry Hall Womannens Fleece Lined Winter Breeches zwart

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Xcel Wetpakken 4 3mm Axis X Wetsuit --Groot kort LS Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Dutchy's Top Water Fishing Lure \35;15 --handgemaakt met Durable Finish Alle thema's

Zet je in“Ze zei: zullen we anders meteen weer weggaan?”

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Ariat Sterling H2o Womannens Jasje Coat --Nine Iron All afmetingsBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen