hoge vraag-Line Fly Angler Scientific Textunetwerk GPX WF7F GROOT NIEUW wfqf1873463-Vissen

hoge vraag-Line Fly Angler Scientific Textunetwerk GPX WF7F GROOT NIEUW wfqf1873463-Vissen

Scientific Angler Fly Line Textunetwerk GPX WF7F GROOT NIEUW
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Elektra XL Puente de Horquilla Doble, 740 mm, para hasta 28 Pulgadas Goma

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord S74672 adidas X 15.2 FG-AG mannen's Soccer Cleats Football schoenenmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Victoria wordt gevolgd door Albertzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Morphsuit, speedsuit, Skinwak, Lycrasuit, afmeting M, Christmas, nieuwepatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorAsics RoadHawk FF 2 1011A136 401 verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Victoria is op dit moment favoriet bij de wedkantoren

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Eureka Timberline SQ 4XT Tent 4-Persoon 3-Seisonop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Dien (46) is mantelzorger: "Het is bijna vanzelfsprekend dat je het doet" - Libelle

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Lichtbalk voor persoonlijke veiligheidswaarschuwing MagneetMount WaterBesteendige WaterBesteendige Fitnessdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenNBA gouden State Warriors zwart Shade en Brass Bar Billiard Pool Table Licht

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Raceboard F2 SilberPFEIL 163 RENT a Snowboard Board mieten Versleih Versand BONNJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Leerman BLEST-nieuwe in Box- gepensioneerd

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

hoge vraag-Line Fly Angler Scientific Textunetwerk GPX WF7F GROOT NIEUW wfqf1873463-Vissen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Outwell Montana 6 Tent, Polen en Tapijt, nieuw, nooit uit de zakken geweest.En waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
NWT Romfh Pro-Lite Hunt Coat Sz 8L Dare2b CHAQUETA VERBETERBARE CICLISMO HOMBRE Mediant Jasje AMNE

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Zwart's Release Clip Kits.Zwarte marinier.Verzending is gratisbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Tenaya Oasi Rock Climbing schoen UK 4EU 36.8, blauw Wit

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. BSD Westcoaster Gratiscoaster Hub 9T LHD zwartWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Vision Metron 5d zwart 120 400 Handlebars

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


“Het geeft heel veel voldoening als ik zie dat ik mijn kinderen op weg kan helpen

NFK in de media over expertzorg


PRO Vibe Seatpost Alloy --31.6mm 350mm 0mm Offset --zwart Alle thema's

Scholing belangenbehartigersLO3 Seac Sub nieuwe 2019 Semy Dry Suit Masterry Master Dry man SPECIALE SINSE LT

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Nieuwe Shapers Surfpoard Fins --Autobon Al merrick AM1 grootte M --RRP --65533; RRP =655330;80 Opslaan van 61553;; s Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


MAGLIA ALE'ULTRA BIANCO Nero Grootte XXL Alle thema's

Zet je inDéze namen worden nu al het meest genoemd voor

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Bauer Supreme 170 IJshockey handschoenenBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen