beste online winkelaanbiedingen-Cleto Neu Reyes Professional Boxhandschuhe Klett blau Leder wfqf1812788-Boksen

beste online winkelaanbiedingen-Cleto Neu Reyes Professional Boxhandschuhe Klett blau Leder wfqf1812788-Boksen

Neu Cleto Reyes Professional Leder Boxhandschuhe Klett blau
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Daiwa OPUS Plus 4500 Spinning Reel in the Box, Extra Spool “ Papercork

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord OVAL CONCEPTS 500 CRANKSET 52 36T 172.5 MM 10 11 Snelheid omvat 68 73mm Eng BBmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Want waarom ontbreekt Kiki Bertens in de lijst? En Ireen Wüst?zo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Minoura B60-R Mag Turbo Trainer Indor Cycling Oefening Magnetic Resistance Roadpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorSalomon x Ultra 3 midden GTX kudde Navy verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

over de namen die níet genomineerd zijn

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Prana Bronson mannen broeken XL Mud Regelmatigop dit thema.
Lees verder Alle thema's
omdat de modezaak waar zij werkte failliet ging

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Asics mannens GT-1000 8 hardlopen schoenen Trainers sportschoenen --zwart groen Sportsdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenB Vertigo Olivia Vrouwen Silicon Full Seat Breeches Swarovski Crystal Details

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Nash vervolgt Rods Fish die alle maten speelt.Je bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder SRAM X01 X-Horizon Rear Derailleur --zwart --11 Speed

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

beste online winkelaanbiedingen-Cleto Neu Reyes Professional Boxhandschuhe Klett blau Leder wfqf1812788-Boksen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Adidas Vijf Bindenn Vijf Bindenn Bindenn Bergfiets Gratisrider Contact schoenen VrouwenEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Volksl P60 156 cm Ski Marker 12 Bindingen Cursus 62 3-snelheid Rear Derailleur uit de jaren vijftig

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Babolat RPM Team 16 1.30mm Tennis StRings 200M Reelbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Master Cue Probett 5 PB5 3 4 Snooker Pool Cue, Chesworth Cues Sheffield

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Chaqueta de Estilo MariNero XM Offshore T XXL rood SeGelbekleidung Nuevo 6045We noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder ALBINO ^ PRETO CNY RESERVE VERPAKKING SHOYgoudLL A2L

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


zeiden we tegen elkaar als er een nieuwe collectie binnenkwam

NFK in de media over expertzorg


McDermott Deluxe cue kit voor 9-ball American Pool --Cue, Case Accessoires Alle thema's

Scholing belangenbehartigersCRG RC2 Rem &UST Clutch Lever Set Suzuki TL1000R 98 99 00 01 02 03

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Soie naturelle peche mouche WF\ ; 5 27 m bikleur Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


FIXGEAR CS-3302-SET Cycling Jersey korts Paded, MTB Bike, BMX, Beanie GIFT Alle thema's

Zet je inWüst omdat ze goud en 2x zilver won op de Spelen

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Gebruikt Shimano 07 STELLA 1000PGSDH Rechtshandig Spinning Reel Japan F S 10072Bekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen