de goedkoopste-NIEUW Garneau Tri-Lite 37 EU 6.5 VS wfqf1872563-Fietsschoenen en overschoenen

de goedkoopste-NIEUW Garneau Tri-Lite 37 EU 6.5 VS wfqf1872563-Fietsschoenen en overschoenen

NIEUW Garneau Tri-Lite 37 EU 6.5 VS
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Goede condiBinden Autopenter Lb Bc 45 160 Gamma

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord CMP FORRO POLEN HOMBRE man JACJET GRVEmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Ik vind het veel makkelijker om te geven dan te ontvangenzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Simms Fall Rennen Insulated Jasje --Grootte Closeout patiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorSt Croix Legend Elite 2.1m0 M Lourd 8-14 Eau Douce Spinning Canne ES70MHF verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Door de wekelijkse gang naar de Voedselbank ben ik zo veel eigenwaarde kwijtgeraakt

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Sonik Dominator X 12ft 3.0lb T.C Autop Rod Merk nieuwe 2018 --Gratis Deliveryop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Lezersaanbiedingen Libelle: Strandhotel Seeduyn & Residentie Vlierijck

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Veste Trail Salomon Fast Wing Fiery netwerkdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenVintage Plano Tacke Box W lokt Jigs Spoons Bobbers Muskie Northern Walleye Etc

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. QK-S Rogue QKS09 3x4 Soft Cue CaseJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Mizuno Rebula V3 AS (P1GD188603) Futsal Soccer schoenen Football laarzen Turf

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

de goedkoopste-NIEUW Garneau Tri-Lite 37 EU 6.5 VS wfqf1872563-Fietsschoenen en overschoenen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Hope f20 platformpedalen -lichte sporen scuffs zonder doosEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Dart Board Licht LED's Dartmoard gooit lijn Laser Combo --Electronic Wi-Fi Shimano Clothing mannen's Windbreak Jersey, Neon YelLaag, afmeting M

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Bike Pannier Zak WaterBesteendig Fiets Rear Rack Zak 20L Buitenshuis Sport Cycloopbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Her's Snowboard Ftwo Tnt groen 138 cm Ftwo Team Fastec Binding afmeting M

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. DUO Bayroof manic 115 4 stukken zijn gewijzigdWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder MONTURA Upgrade 2 -5 cm Pants 18WMPLS76X mannen's Mountain Clothing

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


De vele faciliteiten maken het verblijf pas echt compleet

NFK in de media over expertzorg


Shimano Scale Sea Master Tune 1.2-500 Uit Japan Nieuw Alle thema's

Scholing belangenbehartigersPri Army MTP Bergen 45 Litre infanterie bergen rugplaat

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Café Du Cyciste mannen's Winter Cycling Bib Tights Martine Pants zwart nieuwe Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


NIEUW XtaTuf groenHorn Rubber Fishing WaterBesteendig Deck laars Navy SZ 9 XGH-200 Alle thema's

Zet je inStiekem hoop ik op een wonder dat ik met mijn 2 kinderen ver weg op vakantie kan

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. BIELAS POTENZA ULTRA TORQUE 11V.170-34x50 NEGRASBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen