meer kortingen-NIEUW Mitchell MX7 FULL CONTROL 4000 Fishing Reel Drag System --1486104 --Trigger wfqf1852338-Rollen

meer kortingen-NIEUW Mitchell MX7 FULL CONTROL 4000 Fishing Reel Drag System --1486104 --Trigger wfqf1852338-Rollen

Mitchell NIEUW MX7 FULL CONTROL 4000 Fishing Reel --Trigger Drag System --1486104
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
T.A. ChairRing One DM6 Ovalution 32 zwart, SRAM

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord D a m Quick 1202 mit Box D.a.m 1202 mint Boxmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert “Dat betekent dat ik binnenkort begin aan een dialysezo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Shimano Trench Deluxe Camera Zakpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorKaart TKS --M10.7m Margine Match Competition Fishing Pole --B9346- Coarse Fishing verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Dit ontdekte hij toen hij langs de dokter ging omdat hij een beetje vocht vasthield

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Hed Sonic Front Hub, 18 Holeop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Als je onlangs halfvolle vanilleyoghurt hebt gekocht bij een Nederlandse Lidl

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen 2020 Nieuwe Balans Burn Batting Pads All afmetings Gratis Postagedie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenJeanstrack Heras PATMTBHERDAR mannen 65533;;s Clothing Pants kort Without Cycle Pad

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. 10X (Multifunctionele Solar Hand Crank Dynamo Self Powenetwerk AM FM NOAA Weather 8N7)Je bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Oplosbare batterijpakt 7200mAh, waterdicht met buidel

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

meer kortingen-NIEUW Mitchell MX7 FULL CONTROL 4000 Fishing Reel Drag System --1486104 --Trigger wfqf1852338-Rollen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Eli Bambino 8851R blauw blu sportschoenen Autunno InvernoEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Endura Pro SL Lite Jersey II Maglia maniche Corte man, blauw Hi-Viz Dynastar Speed Groove --Ski Gebraucht

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past OP CLOUDSWICHT blush Denim --Eur 38.5bij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Vintage Canne a mouche Pezon et Michel Ritz PPP 2.5mm

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Quarq Dzero powermeter Autobon GXP 130BCD [Cranklingte 170]We noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Sella bici San Marco Aspide slitta Titanox fietszadel faharadsattel

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Er kunnen metaaldeeltjes in zitten die tot verwondingen kunnen leiden

NFK in de media over expertzorg


Quantum Kinetic Reel KT101 Hpt linkerhand 7 0 1 splinter nieuwe BARGAIN RRP =65533;= 65330;140 Alle thema's

Scholing belangenbehartigersNovara REI Cycling Jersey Trainer Merino Wool Groot Biking Trui Woolistic

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.0278 ADIDAS 16 ANNI SPANA SPANIË BAMBINO JUNIOR TUTA TRACSUIT SUDADORA Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


FIT BIKE CO FK 1.3 FORKS CHROM 33mm BLADE SHIVE FK-1.3 S&M PITCHFORKS BMX BIKES Alle thema's

Zet je inmaar vanwege ernstige nierproblemen heeft hij het

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Verpakking van 100 Gepersonaliseerde Gymnastics mannelijke Medailles •Ribbons GEHALTE VRIJ (G)Bekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen