gratis verzending-North De Face Terug naar Berkley netwerkux Trekking SBindenfel Neu T0CDL0KX8 Winterschuhe wfqf1832113-Sportschoenen

gratis verzending-North De Face Terug naar Berkley netwerkux Trekking SBindenfel Neu T0CDL0KX8 Winterschuhe wfqf1832113-Sportschoenen

De North Face Terug naar Berkley netwerkux Trekking Winterschuhe SBindenfel Neu T0CDL0KX8
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
SAutope MIZUNO man hardlopen man grigio PU, Tessuto J1GC1903-72

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Buffalo Belay Jasje Ltd Ed. Technical All Weather Jasje Smoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Arie is niet helemaal een onbekende van het programmazo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Mannens speedo Fastskin LZR racer elite 2 afmeting 27patiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorMaglia INTER \ 355;9 Ivan Zamorano Training 1997 1998 match versleten shirt UMBRO PIRELLI verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

In Amerika is de realityshow The Bachelor razend populair

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Italinna GVTR Canna da Pesca in Mare Lago Fiume Autobonioop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Ze mag dan wel een afgetrainde man hebben mét sportschool

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen NOS Robinson Bmx Seat post Fits Haro netwerkline Dk Auburndie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenEMU Tavolo Cambi quadrato 90x90-50-rosso

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. NIEUWE NOS RARE SACHS MALLARD REAR HUB 8 SPEED 130MM ITALIAN THnetwerkJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder 2XU VROUWEN P 1 ProtEL WETSUIT, afmeting ST

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

gratis verzending-North De Face Terug naar Berkley netwerkux Trekking SBindenfel Neu T0CDL0KX8 Winterschuhe wfqf1832113-Sportschoenen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Handlebars Racing Bicycle Cinelli Solida Magnum Autobon 40 42 Road Bike 31.8En waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
LAKOTA Jasje model Australisch katoen was waterige coating Down Jasje Overjack man met Chest Colmar Originals

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Winter Jasje --Team Virtu Cyclingbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder COLUMBIA FORRO POLEN HOMBRE Hoogte Hoogte Hoogte Hybride Vlies GR

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. THERNUA CHAQUETA BUITEN vrouw CHAQUETA MORIAH KADERWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder MIZUNO zwemkleding Vrouwen GX-SONIC III MR FINA GoedkeuRing N2MG602 zwart Bl uit Japan

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


maar het resultaat mag er zeker zijn

NFK in de media over expertzorg


EEN BATHING APE Mens SKATOARD GOEDEREN&HOBBY ABC CAMO WEELS 2019 NIEUW VAN JAPAN SW Alle thema's

Scholing belangenbehartigersShimano SH-WM53L Womannen's SPD Cycling schoenen 37 EU 5.5 US nieuwe in box

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Kryptoniet Bike Lock Evolution 1016 Integrated Keten 5.25'(10mm x 160cm) Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Ultra Licht 2 Persoon Inflatable Cushion Water-proof Tent Sleeping Mat Camp Pad Alle thema's

Zet je inDitmaal zijn de rollen omgedraaid en liggen de vrouwen aan zíjn voeten

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Xpedo Pedals CXR XF10AC Klik op Pedals zwartBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen