redelijke prijs-bontkap met bontjas Een in Feather Norway Mod.95000 groenfield wfqf1851438-Kamperen en wandelen Kleding

redelijke prijs-bontkap met bontjas Een in Feather Norway Mod.95000 groenfield wfqf1851438-Kamperen en wandelen Kleding

Een bontjas met bontkap in Feather Norway Mod.95000 groenfield
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Alpinestars Stella Hyperlite Fiets Ladies korts 2019 Licht kudde

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord PROX MEGA SP-X 1500S MSSX1500SR netwerk fishing toling reel Brand nieuwe Japanmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert de alvleesklier en de spierenzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Portemonnee voor vroege metalen vliegenvangerspatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorAsics Womannens GT1000 8 GTX hardlopen Trainers Road schoenen Lace Up WaterBesteendig verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Solid Jasje Mick Aloe groen.

Directeur-bestuurder
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Vanaf dat moment gaat het lichaam het vet ergens anders opslaan – en dan wordt het gevaarlijk

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Sella Italia SLR SuperfLaag Saddleop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Ik kwam die avond onbeleefd over en zo ben ik totaal niet

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen De fietslijn Normandia Giubbino mantellina Invernale Nero mis.XL.die kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenSki Alround Head SUPER JOY SLR Ski 2019 inkl.JOY 11 GW SLR BRAAK 78 Matte

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. 2019 2xu 24 7 Nero Uq546gJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Adidas Dual Threat BB mannenss Basketbal schoenen (D69583) Gratis Aus Delivery

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

redelijke prijs-bontkap met bontjas Een in Feather Norway Mod.95000 groenfield wfqf1851438-Kamperen en wandelen Kleding

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? 34 (Dertig Vier) Vooruitgang DFR-511En waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Adidas Ultramion hardlopen schoenen Womannens wit Jogging Trainers sportschoenen Fitness Seac mannen's Kombra Ocean 3.5mm Pants

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past War Tribe Gear Viking zwart Gi A2 Jiu Jitsu Top Onlybij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder NIEUW GARENE KONA TRI BIKE WITTE schoenen 37 CYCLING VROUWEN 4 US

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. DT Swiss Speiche Revolution 2.0 1.5 VE100 schwarz 260 mmWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder BRAND NIEUWE SHARRES HUNTINGDON KINDERS BROND TWEED MET JACJET ZE 30

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Volgens Vermeulen is dat beter omdat kinderen dan nog dieper gaan nadenken over hun gedrag

NFK in de media over expertzorg


Acebeam W10 GEN II FlashLicht -450 Lumannens -LEP Emitter --1217 meter gooi dista Alle thema's

Scholing belangenbehartigersDertig twee Exus wit Snowboard laarzen... US afmeting 14 mannen's NIB

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.NOS Vintage 1980s Campagnolo Triomphe remcalipers Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Ariat Kinds Heritage Show Coat Navy blauw afmeting 10 Regelmatig Alle thema's

Zet je inBij vrouwen daarentegen gaat extra vet dankzij oestrogeen rechtstreeks naar de heupen en dijen

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Brooks SAutope hardlopen man. Transcend 5. 110276.Bekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen