mooi-LT-20 FIXGEAR mannen's Cycling Paded Strakkens Road Mountain Draag MTB Fiets Bike wfqf1847482-Kleding

mooi-LT-20 FIXGEAR mannen's Cycling Paded Strakkens Road Mountain Draag MTB Fiets Bike wfqf1847482-Kleding

FIXGEAR LT-20 mannen's Cycling Paded Strakkens Road Mountain Bike Draag MTB Fiets
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
48x Melaminschale, Melamin Schale, Schalen, Rennend, Inhalt 0,26 Liter

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Betere lichamannen vrouwen Trinity hood, gewassen groenmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert In sommige beroepen wordt van je verwacht dat je nachtdiensten draaitzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Buitenshuis Research Wandershirt mannen Astroman S S Sun Polopatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorMaglia calcio manCHESTER UTD RONALDO TG XL 06 07 shirt camiseta trikot verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

dan merk je dat doordat je minder geconcentreerd bent en sneller moe

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen St. Croix Tidemaster TIC70HF en Shimano Calcutta 300D ComboGratis Tech Shirtop dit thema.
Lees verder Alle thema's
(@secretstoreindia) op

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Salomon XPro 70 Womannen's Ski laarsdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenIerse Setter netwerk Wing Crosby Soft Toe WaterBesteendig Elektrische Hazard laarzen 10

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Shimano 600 AX Handlebar Stem 25.4 80mm (NIEUW)Je bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Brandit Jasje mannen's Jasje Fleece Teddyflees Troyer Darkcamo over afmetings

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

mooi-LT-20 FIXGEAR mannen's Cycling Paded Strakkens Road Mountain Draag MTB Fiets Bike wfqf1847482-Kleding

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Sunxcd 3 Bolt Chaïnlings 28TEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
15X(500LM Super Bright CRE XPE XRE Long Zoomable led FlashLicht Torch voor 5A2) Salomon Vandon Laag GTX mannens wandelen schoenen (Gortex) 9

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Joules Womannens Coastprint WaterBesteendig Jasje (V) GRATIS UK Shippingbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Skihelm Kask Stijl Fuchsia wit

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Bialaddin lamp 315 Paraffin Olie Kerosin Lamp Antique Lantaarn top zeldzaam dit goedWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Lumberjack Buitenshuis WaterBesteendig mannen's laarzen DECKARD HI

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


puur en alleen omdat een vriendin het ook had gedaan

NFK in de media over expertzorg


klaRing stock 12 x JOMA CREW III FULL ZIP CapuchonS --zwart wit Alle thema's

Scholing belangenbehartigersKappa 6Cento 611 FISI Giacca man Sci, blu

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Asics Kayano 26 AP Ladies Road hardlopen schoenen Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Gratis Shipping 3 UNITS SUNLINE zwart STREAM MARK X 200m 219yds 25LB NYLON X 5 Alle thema's

Zet je inDít is het ‘meest gewilde’ lichaams

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Harry's Horse Kinder Reithory Dirty Denim Silikon Grip Kniebesatz schwarzBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen