korting-T860 TRP Bremse Vorne direkt mount TRI Zeitfahrrad NEU TT wfqf1876163-Fietsonderdelen en -onderdelen

korting-T860 TRP Bremse Vorne direkt mount TRI Zeitfahrrad NEU TT wfqf1876163-Fietsonderdelen en -onderdelen

Vorne Bremse TRP T860 direkt mount TT TRI Zeitfahrrad NEU
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Mfh Jasje mannen's Jasje Militair Medium Weight Commando Jasje WaterBesteendig Smock

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord 8FT GYNASTISCHE FLOR BEAM DOOR GYM FACTORmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Ik vind het veel makkelijker om te geven dan te ontvangenzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Profiel Elite Rear Hub Blood netwerk 9T LHDpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorC-350L Grote Troxel Laag Profiel Engels Performance Riding E Helm Zilver verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Door de wekelijkse gang naar de Voedselbank ben ik zo veel eigenwaarde kwijtgeraakt

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Xcel Thermoplex Tdc 5 4 mm --Thermale dry Celliant --Diving Suit Damesop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Lezersaanbiedingen Libelle: Strandhotel Seeduyn & Residentie Vlierijck

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Discrem ULEGRA Di2 ST-R8070 BR-R8070, Rear wheel FM (Flat-Mount), L02Adie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenRentagerem Levert manetas Dia Compe

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Wft Canne 3,00m 15-75g ^ Spro Rouleau ^ Ligne de P def 65533; def 65533che;Je bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder BROKS Kogelframes leren zak 0.75L B serie 4 van JAPAN \35;zz6

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

korting-T860 TRP Bremse Vorne direkt mount TRI Zeitfahrrad NEU TT wfqf1876163-Fietsonderdelen en -onderdelen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Eerste Tactische mannenu's V2 Lange Sleeve Tactische Shirt PoliBinden Duty Security Top KhakiEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Rapha zwart Souplesse Jasje.Grootte XL.BWT. Leden van de Shoygoudll LS Shirt Gloednieuw

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Sonnenreiter Turnierssakko Bergamo grau, Leicht, waschbar, breiterfrei Restpo.%bij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Snel loslaten Cobra Buckle Tactical Army Militaire Belt Coyote

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. NIEUW Daiwa Basia 45 SLD QD Reel 17BAS45SLDQDWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Totaal BMX Hangover H2-kranen Chroom

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


De vele faciliteiten maken het verblijf pas echt compleet

NFK in de media over expertzorg


Lumberjack 8W TORANCE mannen's WaterBesteendig schoenen 10037190netwerk Alle thema's

Scholing belangenbehartigersF2 INTEC RS SNOWBOARD PLATTENBINDUNG EEN SISE INTEC ADAPT

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Rossignol mannen's Allruge 100 Ski laarzen (zwart groen) Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


BMX Old School power disc 110mm 130mm bcd blauw (zilver). Alle thema's

Zet je inStiekem hoop ik op een wonder dat ik met mijn 2 kinderen ver weg op vakantie kan

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Laagrance IFinder M&M Mapping GPS &MP3 Player See Video HieronderBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen