uw tevredenheid is ons doel-Pro Turnix CRMO Saddle Sz 152mm zwart wfqf1856050-Fietsonderdelen en -onderdelen

uw tevredenheid is ons doel-Pro Turnix CRMO Saddle Sz 152mm zwart wfqf1856050-Fietsonderdelen en -onderdelen

Pro Turnix CRMO Saddle Sz 152mm zwart
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Trangoworld Lacq DT Jasje W 21K PC007971 21K Womannen's Mountain Clothing

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Trikot Ale'Feder schwarz Leuchtoranje Gr. Mmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Victoria viel in een half jaar tijd 70 kilo afzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als World Jersey s Moab Porupine Pilsner mannen's Cycling Jersey goud zwart, MDpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorCMP CAMPAGNOLO APR 65533; S SKI laarzen VROUW CMP NIETOS WMS --Nero-39 verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

maar om het lied in kwestie

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Lot van 2 Vintage True Temper Castmaster Speedlock Steel Fishing Rod zeldzame stijlop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Ze waren als het ware ‘ontploft’

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Het noordelijke gezicht M Windwall Anorak... Autoamel Café... Jasje Winter man bruindie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenRhinegoud Elite Mustang Riding Trainer Grootte 3 (EU36) Zwart

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Basmaanse mazen droog voedsel LJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Riley Ronnie O'sullivan heeft de koffer van Snooker gezien.

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

uw tevredenheid is ons doel-Pro Turnix CRMO Saddle Sz 152mm zwart wfqf1856050-Fietsonderdelen en -onderdelen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? 2019 O'Neill Youth Hyperfreak 4 3mm Chest Zip Gbs Neoprenananzug schwarz GEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Saltplus Ex BMX Fork --zwart Shimano Dura Ace STI Brems Schaltebel Paar Renrad 8 Gang

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Mannens Adidas Adipower mannenu's Gewichtheffen Training toevallig Comfort Schoenen --witbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Bassert Bassart Autobon Handle 90Mm.

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Jerry's Figure Skating Jurk 278 Mirror JurkWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Rock Shox Federiin Vivid Air R2C 216x63mm Tune MM

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


” Gelukkig is dat haar dus bespaard gebleven

NFK in de media over expertzorg


CINELLI C0034L SUPERCORSA zwart Capuchon ZWEATSHIRT L Alle thema's

Scholing belangenbehartigersCICLO RUOTE 28 V-BRAAKE VISIE A FILETTO 6 7V MVTEK BIKE BICICLETTA

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Wft Canne 3,00m 15-75g ^ Spro Rouleau ^ Ligne de P def 65533; def 65533che; Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Mizuno Japan REBULA 2 V3 Football Soccer schoenen Breed P1GA1975 oranje Alle thema's

Zet je inSpannend debuut voor zangeres Maan met haar carrière-uitstapje

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Vijf Forty Standard Snowboard Bindings, NIEUW zwart wit afmeting (Groot)Bekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen