verkoop aanbieden-Research Buitenshuis Womannen's Iceline Jasje Softhelljacke wfqf1855938-Wandelen Rugzakken en tassen

verkoop aanbieden-Research Buitenshuis Womannen's Iceline Jasje Softhelljacke wfqf1855938-Wandelen Rugzakken en tassen

Buitenshuis Research Softhelljacke Womannen's Iceline Jasje
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Nieuwe mannen-driekwart; 65533; s Rawlings Chrone Series Brazen zwart Baseball Cleat afmeting 8

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Noble Outfitters mannen's Muds Stay Cool High... zwart --12moet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert “Dat betekent dat ik binnenkort begin aan een dialysezo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Evoc Hip Pack Pro 3Lpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorSALOPETTE ALE STRADA BIBkortS GRAFICS PRR verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Tuffa Suffolk laarzen EU39 --EU46

Directeur-bestuurder
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Dit ontdekte hij toen hij langs de dokter ging omdat hij een beetje vocht vasthield

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen SNAFU BMX Handlebar --Pro Race Bar --8.25 --Chromoly --Jet Fuelop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Als je onlangs halfvolle vanilleyoghurt hebt gekocht bij een Nederlandse Lidl

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Kalalalou zwart and wit Metal nieuwe York Clockdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenSalomon mannens Snowboard Binngs Balans sz.MEDIUM zwart oranje

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Emeraldas Shoulder Zak C zwart Daiwa van stijlvolle vissers Japan EMSJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder 2019 Nitro Team TLS Snowboard laarzen mannens 10

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

verkoop aanbieden-Research Buitenshuis Womannen's Iceline Jasje Softhelljacke wfqf1855938-Wandelen Rugzakken en tassen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? NIEUW Intex 5841EP Reuzenzwevende Mat Lounge blauwEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Morphsuit, speedsuit, Skinwak, Lycrasuit, afmeting M, ober, nieuwe SRAM netwerk 10 Speed ChairRing Set 52T 36T, BCD 110mm, R02 764, Non Hidden Bolt

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Zamberland 105 Parrot Licht Wandelen klimmannen Schoenen Suede mannens Sz 9 Womannens 11bij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Cannonadale 2015 Elite 1 Heavy Weight Jersey Racing netwerk Groot

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. SD OORSPRONG VS IJsschaatsen POARTEC Jasje Adult MWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder 600D 22FT Speedboat Cover Boat Cover Dust WaterBesteendig Protection Anti-UV Covers

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Er kunnen metaaldeeltjes in zitten die tot verwondingen kunnen leiden

NFK in de media over expertzorg


Officieel Rossignol 155 Model Roc D Snowboard 155cm Langgebruikt grijs Alle thema's

Scholing belangenbehartigersWindtopper Fleece Jacke Noord-gezicht Gr. L

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.WychHout RS Fly Fishing Rods diverse modellen 4 stuk Cork Handle Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


MEJILLAS DE LA HOGUE MADERA X DE S&S W K L RB -COCO BOLO Alle thema's

Zet je inmaar vanwege ernstige nierproblemen heeft hij het

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Beal Ice Line gouden Dry 8.1 Mm netwerk T41472 Ropes --Webbing Unisex netwerk BealBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen