markt-JAPAN II Morelia Mizuno (P1GA19191919) Soccer schoenen Football laarzen Cleats wfqf1875263-Voetbal

markt-JAPAN II Morelia Mizuno (P1GA19191919) Soccer schoenen Football laarzen Cleats wfqf1875263-Voetbal

Mizuno Morelia II JAPAN (P1GA19191919) Soccer Cleats schoenen Football laarzen
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Mannen Wet pak Twee-stuk Super Stretch voor duik zwemmannende speer XXL

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord BB1900 adidas TERREX Climacool Voyager mannen's Buitenshuis Hiking Trail hardlopen schoenenmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert In 2014 belandde ik in het ziekenhuiszo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Mouintain Equipmannent mannen's Triton WP Down Jasje (Moorland Slate)patiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorMini Draagbare Spinning Rod Houten Handleiding Pool Lokaas hengel hengel Rod buiten de deur verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
WychHout Gorge Sps Wading Botten

Directeur-bestuurder
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

“Ze kosten weinig onderhoud en zijn enorm fascinerend om naar te kijken

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen ASICS Soccer Rugby Spike schoenen DS LICHT WB 2 TSI754 zwart groen US8 JP26cm F Sop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Het aanbod van wijnen in de supermarkt is tegenwoordig zó groot

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen SHImanO Genuine 18 STELLA 4000MHG Original Reserve Spooldie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenNIKE CLASSIC CORTEZ SE 902801100 sneaker TURSCHHE Herrenschuhe 902801 100 Neu

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Grote Transmit Bike schoenen ZwartJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Ozon QC UK 8 Kletterschuhe

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

markt-JAPAN II Morelia Mizuno (P1GA19191919) Soccer schoenen Football laarzen Cleats wfqf1875263-Voetbal

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Hardy Aluminium Sea Trout Fly BoxEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
VOTEC Vordergabel Vorbau Finger GS 3-4 Classic Standart Version mit Halter Campagnolo Centaur Innenlager 4-kant BSA oder Italianisch 111mm

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Naturehike Mongar 2-3 Persoon 210T Double-layer Tent Camping WaterBesteendig 3 Seizoenbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Scierra MEMannenTO Fly Fishing Rod 9'-10'''''';4-6ţ

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Autoavan Furniture --Kampa Maddie Wardrobe Larder Storage UnitWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Shimano Scorpion 1631FF-2 Baitcasting Rod voor Bass

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Chateau Tapie 2016 – een soepele zachte biologische rode wijn

NFK in de media over expertzorg


Mil-Tec 2-Zip EinsatzBindenrifel SBindenfel f. Polizei Security Kadett Coyote Alle thema's

Scholing belangenbehartigersSalomon Sense voor Max 42-47 mannen's Trail rent Buitenshuis Trekking schoenen nieuwe Boxed

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Magura MT Trail 4 2 pstons Disc Rem Set 1-finger hendel Duitsland Remkracht Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Bontrager Kovee Pro, OCLV Autobon, Tubeless Ready. Alle thema's

Zet je in” We zijn toch benieuwd wie haar huisdieren eten kom geven in de vakantie…

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Abu Garcia Ambassadeur Seven Sea Fishing Multiplier Reel 1125243Bekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen