snelle levering voor u-Forks BMX F-25 Odyssey met U-Brake Lugs AD990 Gratisstyle wfqf1855038-Fietsonderdelen en -onderdelen

snelle levering voor u-Forks BMX F-25 Odyssey met U-Brake Lugs AD990 Gratisstyle wfqf1855038-Fietsonderdelen en -onderdelen

Odyssey F-25 BMX Forks met U-Brake Lugs AD990 Gratisstyle
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Osprey Tempest 16l zwart T5406 Rugzaks Unisex zwart, Rugzaks Osprey

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Campagnolo Super Record ontspoRingen ingesteld (voor en achter)moet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert barstte ze in tranen uitzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Shimano Lifestyle Capuchon Navy XLAHOODFSTXLNVpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorPANTALONCINO BICI ENDURA HUMVEE LITE ZakGY verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Toen mijn vrouw onze zoon voor het eerst zag

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen VARIOS Box met dertig meter van de versnellingsbakop dit thema.
Lees verder Alle thema's
De nieuwe versies zijn gratis voor

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Baracuta G9 Varsity Gestreept Rib Navy Jasjedie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenLO3 PATHOS SUB ARBALLETE SPREFFING SARAGOS Autobon Computer Sporasub SP1

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. ABU GARCIA Abu Ambassadeur 6500CS ProracketJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder NIEUWE Dertig Twee snowboard laarzen 9 Prospect

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

snelle levering voor u-Forks BMX F-25 Odyssey met U-Brake Lugs AD990 Gratisstyle wfqf1855038-Fietsonderdelen en -onderdelen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Rip Curl Wmns.D Patrol 32gb B Z St zwart wit 12En waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Ju-Sports Teamwaren Elemannent Kern Zip Sweat Jasje schwarz Zuca Sport Zak --Swirlz met Gift zwart roze Seat Cover (roze Frame)

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past GALVAN T-8 TORQUE 8 FLY REEL zwart VOOR 8 9 WICHTROD USA MACHT 80 LINEbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Hanwag Womannen's Valungo Bunion Laag Rise Hiking schoenen bruin (Erde desfu bruin) 7.5 Verenigd Koninkrijk

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. SEBA BR FRX 80 2019 inline schaatsenWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Singing Rock EXPERT III Standard. Volledig verstelbaar harnas voor een touwtoegang

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


De jongen liep met zijn vrienden op straat en zag de man met een veel te lege pet staan

NFK in de media over expertzorg


MAGLIA CAMPIONE ITALIANO Ciclismo Vintage Cycle Bike Jersey Made in Alle thema's

Scholing belangenbehartigersCLEAANCE Ariat Junior Devon III Zip Paddock laars --Sienna UK12 &

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Edelweiss Excess 9.6mm EverDry Unicore klimtouw Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Charly Tijuana Xolos 19 20 Home Stadium Jersey (netwerk zwart) 50185818 Alle thema's

Zet je inVeranderende moedervlekken? Dokter Rutger legt uit waar je op moet letten

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Italiaans Italiaans Italiaans voetbal zeldzame medium mans vintage nesta no13 JerseyBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen