hoge korting-Altura Firestorm WaterBesteendig Jasje Alle grootte en kleuren vnhmf084428-Kleding

hoge korting-Altura Firestorm WaterBesteendig Jasje Alle grootte en kleuren vnhmf084428-Kleding

Altura Firestorm WaterBesteendig Jasje Alle grootte en kleuren

Bezoekersinfo

Vind hier alle bezoekersinformatie van openingstijden, prijzen, adres en
nog veel meer...

Een mooie vriendschap

Agenda

Naast de verschillende exposities kunt u volop genieten van de Borg, met een 19e eeuwse inrichting.

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuws.
Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief. Inschrijven kan onderaan de pagina.

Als je nog maar net gaatjes in je oren hebt

NIEUW: dagmenu voor €15,- in Ons Schathoes

Ons Schathoes is open op afspraak en op vrijdag en zaterdag van Palmer Halo womannens snowboard 146cm. Dan is de bar open voor aangenaam verpozen en serveren we het dagmenu.  De keuken is dan open tot 20.00 uur. Een dagmenu kost slechts €15,- en een driegangen menu €25,-. Elk weekend iets anders.  Reserveren is handig. Dat kan via 0595 202017 of FC GIRONDINS DE BORDAUX 1983-84 JERSEY --MAILLOT VINTAGE ADIDAS --VENTEX SHIRT.

Reserveer alvast want op 13 en 14 december is er Mosselavond. Op 20, 21 en 22 december serveren we Glühwein, bonensoep,Senior XL Itech Hock Pants (zwart) erwtensoep en stamppot tijdens de DAIWA SPORTLINE ST-2000X VISSERIJREEL NIEUW MET BOX JAPAN RARE ONGEBRUIKT.
Dit weekend staat op het menu in Ons Schathoes:

Vooraf: Salade van rode biet met geitenkaas

Hoofdgerechten:
- Gebakken makreel met kappertjes,“Het voelde heel natuurlijk om
- Gebakken rundersucade met uiensaus,Nieuwe-Old-Stock Cinelli 101 zilver Stem w 26.4 mm klem (120 mm)
- Vegetarische overschotel van aubergine met paddenstoelen

Toe: Cheesecake met kaneel en vanille ijs.

Let op , tijdens de kerstdagen zijn we gesloten en op 27 en 28 december weer open vanaf 16.00 uur.

Wil je weten hóe je je sieraden dan het beste kunt schoonmaken?

Welkom bij Landgoed Verhildersum. Hier ontdek en beleef je de geschiedenis van noordwest Groningen, vlakbij de Waddenzee en het DT Zwitsers sprak kampioen 2.0, 248mm zilver 500 stukkenLauwersmeergebied. De Borg - het kasteel van de landadel - vormt het hart van het landgoed dat je bereikt via een eeuwenoude en statige oprijlaan. Daaromheen liggen de tuinen, met daarin bronzen beelden gemaakt door Eddy Roos.today i got to go to florida and meet her in person💜 Met rondom de landerijen, deels in vroeger tijden verhoogd tot wierden. Daar groeit graan en gras, ligt een oude boomgaard en er lopen historische koeienrassen. Dit museale landgoed vertelt het verhaal van het Hogeland in de 19e eeuw. Gloednieuw ongebruikt Daiwa 16 Kelte 1003 lichaam alleen op maatOver oude adel en nieuwe borgbewoners, een innovatieve, opkomende boerenstand en de landarbeiders.

Spelen met... de kinderen van de adel, boer en de  arbeider
Maak kennis met de bewoners, ontdek hun verhalen en hoe ze leefden. Het verleden komt tot leven in de compleet ingerichte woningen, bijzondereMultifunctionele vistackle Zak WaterBesteendige Waist Pack Schouderzakken exposities en allerlei activiteiten. De kinderen van de borg, de boer en de arbeider staan dit jaar centraal in de expositie over het leven op het landgoed in de in Museumboerderij.

Edzard, heer van Leens
In het Koetshuis hangt voor het eerst het schilderij van een van de vroegere bewoners van de borg: Edzard Jacob Tjarda van Starkenborgh (Yvonne & Melissa Brown), geschilderd door Martinus van Grevenbroeck. In de exposidie daar is te zien hoe het bij Sotheby's gekochte schilderij is gerestaureerd Van Grevenbroeck schilderde ook de zussen van Edzard. In de borg hangt een enorm familieportret met daarop zijn ouders en de 9 andere kinderen van het gezin waaruit Edzard kwam. Dat is heel bijzonder, Blaser Ladies broek Ram Licht bruin (118028-071 668)want nooit eerder waren deze enige bekende schilderijen van deze Haagse schilder samen te zien. Bovendien hangen in andere borgen vooral portretten van mensen die er nooit gewoond hebben.

Wat spookt er 's nachts... 
Ook in het Koetshuis: de expositie over de Vleermuizen in en rond de borg. Daarbij hoort een film waaraan 2 jaar is gewerkt. Gemaakt met nachtkijkers. Dit leverde unieke beelden op van het verborgen leven van de diverse soorten vleermuizen die hier leven.3 Strand blauw Multifilamannent 10-16mm x 100m Reel C W Stainkless Thimble One End Zó bijzonder dat er internationale belangstelling is voor de film.

Evenementen
Iedere derde zaterdag van de maand is er een Musto Womannens Deck Zeilen UV snelle Droge broek Marine Easy Stretch Yachting bij de Boerderij van Verhildersum. Een gezellig ingerichte markt waar allerlei regionale producten verkrijgbaar zijn zoals: huisgemaakte jam, verse groente, brood en kaas. 

hoge korting-Altura Firestorm WaterBesteendig Jasje Alle grootte en kleuren vnhmf084428-Kleding

Let vooral op de agenda en het nieuws, want naast deze terugkerende evenementen is er telkens iets anders te doen.

Grant Café Schathoes weer open!
Het Schathoes met het terras is vanaf 25 mei 2019 weer open! Wilt u afspraken maken MIZUNO Football schoenen REBULA 3 SELECT AS Breed P1GD2065 netwerk US7(25cm)voor lunch of diner met een groep mensen, belt u dan Of het is een teken om je sieraden te reinigenIn de Museumboerderij kunt u tijdens de openingsuren van het landgoed ook altijd genieten van koffie, thee, fris, appelgebak en koek. 

Wilt u Landgoed Verhildersum ondersteunen?
Wordt dan Vriend van Verhildersum. Voor slechts € 17,00 per jaar bent u al vriend. Voor een gezin/echtpaar/2 pers. kost het € 24,00. U heeft dan het hele jaar door tijdens openingstijden gratis toegang tot het Landgoed en haar activiteiten. Ook wordt u op de hoogteWat je dan volgens de experts wél kunt zeggen tegen je kapper? Kies voor witblond gehouden van het wel en wee op Verhildersum. U kunt zich hier aanmelden.

Dit kan reinigend en verkoelend werken

Naast de verschillende exposities kunt u volop genieten van de Borg, met een 19e eeuwse inrichting, de zolder is te bezichtigen en wij hebben een bijzondereBUTWEL ECOLUX 24 LTR COÖLBOX 12V en 230V Camping Picnic 590092 presentatie hoe het er onder de vloer van het huis uitziet.
Het verhaal van de nieuwe rijken, de arbeider en de boer kunt u horen, zien en beleven.

Meer evenementen & exposities

Ze is heel lief en heeft een fantastische persoonlijkheid”

Speciale midwinteropening Landgoed Verhildersum met living history op


Zaterdag 21 december is er van 10.00 tot 16.00 uur bovendien Streekmarkt in kerstfeer in de Boerderij.

Een overzichtje van de kapsels die volgens de trendwatchers niet meer in zijn in 2018: Geslaagde Streekmarkt met Ede Staal Festival

Wat een sfeervolle Streekmarkt hadden we op 21 september. De zon scheen, het was heerlijk druk en de muziek vanwege optreden in het kader van het Ede Staal Festival was top! DeCMP CHALECO BUITEN vrouw VROUW VEST FIX HOOD HYBRID MN locatie van de Streekmakrt op het voorplein van de borg blijkt een succes en de muziek maakte dat het terras bij Ons Schathoes overvol was. Mensen zaten ook gezellig langs het water Of het is een teken om je sieraden te reinigenof gingen kijken naar de exposities in de borg, het Koetshuis: waar Edzard Tjarda van Starkenborgh in vol ornaat is te zien, samen met zijn zussen, en in de Boerderij. Het hele landgoed was een plaatje. Vooral is het fijn om te zien dat zoveel mensen ervan genieten.

Certificaat voor mentoren van vrijwilligers op VerhildersumAriat Ladies Windermere Riding laars

Op vrijdag 16 augustus vond de feestelijke uitreiking van certificaten plaats aan een viertal vrijwilligersmentoren op de borg Nieuwe balans L4040v4 Metal Baseball Cleats --kudde L40AG4Verhildersum. René Paape, Cora Top, Dennie Zijlstra, Hans Post en Erin de Jonge (niet op de foto) gaan de komende tijd aan de slag als mentor Shimano Rod Sea Mighty R R73 50-210 Van Stijve Anglers Japanvan vrijwilligers op de borg. Daarvoor hebben zij een training gevolgd. De bewijzen van deelname werden overhandigd door de organisatoren van de training; Irma Schuurman van Stichting Werk op Maat, Petra Klooster, vrijwilligerscoördinator van de borg ADIDA's HOE WE 7 8 Leggings Tigs hardlopen Jogging Crossfit Fitness DQ1915Verhildersum en Janet Appelhof van de gemeente het Hogeland.

Print Email Pinterest Linkedin Twitter Facebook