meer kortingen-Sitka Celsius Midi Jasje Elevated II (7011) trxe1833013-Kleding

meer kortingen-Sitka Celsius Midi Jasje Elevated II (7011) trxe1833013-Kleding

Sitka Celsius Midi Jasje Elevated II (7011)
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Terminal Trolling Teaser met Octopus voor het voeden van frenzies Tuna Alalunga

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Home Jersey 2018-2019 Home BNWT L Smoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert De donkere dagen breken aan en dan is niets fijner dan het in huis gezellig en knus makenzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Dames Laksen Tyne Tweed Coat... alle maten... nieuwpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorBrixton Fleet Rigide Autopenter Pant. Olive. verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Zwangere Josje Huisman: “Het is iedere keer toch een wonder”

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Vrouwen's Autorera Crossfire TouRing bike (licht gebruikt)op dit thema.
Lees verder Alle thema's
Geen idee of het gaat winnen bij

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Craghoopers mannen Ventalite Vest XL Burnt Whiskydie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenDIA-COMPE Gran Compe GC202H Drill Alloy Brake Lever Links & Rechts (Pair) bruin

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Warrior Covert QRE 5 Junior IJshockey handschoenenJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder YONEX Tennis racket Zak 6 (met rugzak voor 6 tennis rackets) roze F S

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

meer kortingen-Sitka Celsius Midi Jasje Elevated II (7011) trxe1833013-Kleding

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Scott Road Tri pro schoen mannen's schoenen Cycling schoenen Bike schoenen Race schoenenEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
SRAM Truvatin MTB 2x11 snelheid 36T KetenaRing BCD 104mm, Medium Pin, nieuwe In Box Nieuwe Arrival P3 Pool Cue Stick met Pool Cue Zaak 11.5mm 10mm Tips zwart wit...

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Nieuwe 3F UL GEAR 2--3 Persoon Buitenshuis Ultraight Camping Tent 3 Seizoen Rugzakingbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder ADIDAS Solaire Glide M hardlopen Trainers

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Vaud Wizard 24 4L Eén GrootteWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Pearl Izumi mannens Elite Escape Softshell mannens Cycle Jasje

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


— Daniel Buis (@buick37)

NFK in de media over expertzorg


50 Caliber Racing Rugzak tas Sport Reizen Bedrijf Gym UTV Motorfiets Groen Alle thema's

Scholing belangenbehartigersAriat Ladies Shimmer Turquoise Stuur Head Cruiser Schoenen

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.DarkHout mannens Hawthorn toevallig laars Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Ferei W163II Cool wit 3 PIECES CREE XHP50 led 7150 LUMens DIVE LICHT Alle thema's

Zet je inIn de Libelle van deze week (editie 41

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. DAIWA Floating Game Vest Life Preserver zwart YelLaag DF-6206 Gratis tk291Bekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen