verkooppunt-POP-PRODUCTS Schnellspanner Set MTB SL goud Fahrrad trxe1852338-Fietsonderdelen en -onderdelen

verkooppunt-POP-PRODUCTS Schnellspanner Set MTB SL goud Fahrrad trxe1852338-Fietsonderdelen en -onderdelen

POP-PRODUCTS Schnellspanner Set MTB SL goud Fahrrad
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
VISSERIJSTICK BAIT Tackle House Contact Britt -35; 6 170mm 115g Stickebite GT's

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Shimano 10 Stella hand schroefdop handvat set 55mm 4000.moet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Donald 52 en vader van 4 kinderenzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Mystic Star 3 2 Longarm korttut FrontZip Neopren 2019patiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorMARK TORD SPORT VROUWEN CONCURRENBinden Jack UK formaat 12 verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Donald en Melania ontmoetten elkaar op een modellenfeestje in New York

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen GUY COTTEN COTBOT CHEST WADERS VISSERIJop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Video: baasje en gestolen hond na 2 jaar weer s

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Solar Tackle P1 Wereldwijde Pod NIEUW Autop Fishing 2019 die kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenNieuwe Balans Womannen's Fresh Foam Hierro V4 Trail hardlopen schoenen 7.5 Verenigd Koninkrijk

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Petzl Harnais nieuweton Easyft 1U NoirJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Arsenal Home Shirt 19 20 xl adidas officiële aubameyang

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

verkooppunt-POP-PRODUCTS Schnellspanner Set MTB SL goud Fahrrad trxe1852338-Fietsonderdelen en -onderdelen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? 1991-92 manchester United Maglia Away L (Top) SHIRT MAILLOT TRIKOTEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Maglia calcio shirt maillot camiseta trikot ROMA TOTTI TG M NITTAKU Ludeack Tafel Tennis Ping Pong Paddle Racket Shakeland Grip FL ST i fu c

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Voetbalvoetbal extra grote mans Henry 14 2005 fa cup finale home jerseybij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Jasje in blauw Neopreen Jobe Neo Vest afmeting L XL Jasje Water Sport

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Sidi ALBA SAutope Bicicletta Strada Corsa Sport Ciclismo Road BikeWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Torch Nitelife L4 Hoofd Trakker

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


vertelt een medewerker dat hij schrok van de poster die in de kantine hing

NFK in de media over expertzorg


MARES MASK I3 zwart Duikenmasker Alle thema's

Scholing belangenbehartigersSpiruk Rimma Lumiris zwart T37338 Sungslases Unisex zwart, Sungslasses Spiruk

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Shimano ST-R785 Di2 Hydro Disc Drop bar Road Bike Shifter Rem --Rechts Achterzijde Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Xterra Vortex 4 Womannens Lange mouw Wetsuit Alle thema's

Zet je inVoordat ze model werd

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Daiwa SLPW EX LT4000D Spool Niet gebruikt nieuwBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen