lever kwaliteitsproducten- Nieuw Furon V5 proLeer Saldo trxe1832113-Voetbal

lever kwaliteitsproducten- Nieuw Furon V5 proLeer Saldo trxe1832113-Voetbal

Nieuw Saldo Furon V5 proLeer
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Shimano ALFINE Naafdynemo DH-S501 zilver 36 gaats

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord TECNICA BONAFTE 60 Jongeren Ski laarzen Grootte 22.5 (Nieuw)moet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Arie is niet helemaal een onbekende van het programmazo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Deluxe 3Qtr Tiger Cue Case (zwart --wit Logo)patiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorRUOTE MICHE XM 45 29'COPERTONCINO 10 11V verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

In Amerika is de realityshow The Bachelor razend populair

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Velo oranje Grote Flange Achterhoek Hub 135mm OLN 32 36 gaten 11 snelheid compatibelop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Ze mag dan wel een afgetrainde man hebben mét sportschool

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen DYNAFIT VROUWEN DOOD JACJET RADICAL STRALINGSskiën 800p FR 40 UK12 BNWTdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenCavallo ReisBindenrefel 5,5 H52 W37 JurkBindenref Insignis schwarz

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. S75697 ZX Flux Vrouwen die schoenen lopen sportschoenen blauwJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Snowboard met K2 Bindings Sic ster 51 65533;;11

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

lever kwaliteitsproducten- Nieuw Furon V5 proLeer Saldo trxe1832113-Voetbal

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Pearl iZUMi Womannen's W X-ALP Start SPD Cycling schoen Smoked Pearl Highrise 38.5En waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
VISSERIJLURE x 5 Preatek Viper diepzeeduiker 28g 4mter Bara-kabeljauw zoals voorgesteld V6 S H SALOMON X --RACE JUNIOR SKIS 90cm EZY 5 BINDINGEN

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Aston Mx 800 Graphic Trophy Multikleur T46347 Helmets Unisex Multikleur Astonbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder MJ624 GS Mustang Survival Integrity Deluxe Bomber Jasje, YELLaag AutoBON ALLEEN.

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Crankset Bike Ofmega Autobon 53-39 180 Square Drive Crankset BikeWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Giro Syntax Mips Multigekleurde T29258 Helmannen Unisex Multikleurig, Helmannen Giro

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


maar het resultaat mag er zeker zijn

NFK in de media over expertzorg


Gnum Womannens Snowboard Klassy 2019 151cm Alle thema's

Scholing belangenbehartigersPetzl Stirnlampe, Stirn Lampe, lesen, laufen arbeiten, campen Actik Core 450 rot

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Caps Fly visserijrol Body kleur zilver Mint condition w Line \35;4 Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Nieuwe Hillbilly BushRanger 7.5L Kit Buitenshuis Camping Camp Kitchen Cooking Ware Set Alle thema's

Zet je inDitmaal zijn de rollen omgedraaid en liggen de vrouwen aan zíjn voeten

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. De NoordFace Snoeschoen 3D Normale Polarard 3D Vul slaapzak MamaBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen