te goedkoop-AX3R Terrex adidas Womannens GTX Laag schoenen WaterBesteendig nieuwe wandelen trxe1871663-Wandelschoenen en -laarzen

te goedkoop-AX3R Terrex adidas Womannens GTX Laag schoenen WaterBesteendig nieuwe wandelen trxe1871663-Wandelschoenen en -laarzen

Womannens adidas Terrex AX3R GTX Laag wandelen schoenen WaterBesteendig nieuwe
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Shimano Pantalon de P. 655533; de AnGelbeekslag --Coupe-Vent Stretch Pantalon Kaki XL

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord 1988-89 AC Milan Maglia Home AutoTELLINO XS S M L SHIR MAILLOT TRIKOTmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert 10 Dec 2017 om 3:25 PSTzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Vintage lange rijlaarzen leer Jackson Son ruiter jachtpaar 1patiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorS80787 adidas Pureboost All Terrain Unisex Training hardlopen schoenen verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

10 Dec 2017 om 9:39 PST

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Vango Langley 400XL familie tent (2019 model)op dit thema.
Lees verder Alle thema's
Vele honderden jaren later werd de Nederlander Jan de Rooij op slag verliefd op de magische plek

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen 2 TEMPS 3.5CV Moteur hors-bord moteur de bateau de p spas 65533; 65533;che Moteur Outboard Motordie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenVintage Eagle Claw Wright Dealer Box Grootte 12 Snelled Fishing goud Fishing Hooks

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. USB Electric Heated Down WaistcoatJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Errea nieuwe Skin Football korts in Azure blauw afmeting M L (set van 22)

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

te goedkoop-AX3R Terrex adidas Womannens GTX Laag schoenen WaterBesteendig nieuwe wandelen trxe1871663-Wandelschoenen en -laarzen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Cerv-beschermhuls 65533;-6533;lo P-serie Autobon seatpostEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Fly Speey Rod Thomas.Thomas DH 1409-3 U-Bremse Trp T925 Aero Tt

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past JONES FRONBindenR REGULAIR Breed SNOWBOARD --2020bij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Fischer Gecko 98cm Korte Volwassen Ski's Snow Blades met clip in bindingen

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. ODYSSEY ANTIGRAM FA CASSETTE HUB GESLOTEN zilver 36 9T RHD REAR 14 MM 36We noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder ALBERTO FASCIAni --103 Custo Burgundy Grip, Ladies Riding laars, afmeting 38 N

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


wordt niet alleen geluierd

NFK in de media over expertzorg


FIZIK TPR5PSPU11010-455 zwart zwart 45.5 Alle thema's

Scholing belangenbehartigersNiet gebruikte RAID DG018 JEWEL WAKASAGI 103 114mm 1oz

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.FIAMMA WATER TANK WATER FILLER CAP HOSES CLIPS Autoavancamperpot Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Northwave Blade 3 Totale beschermingsJasje Alle thema's

Zet je in10 Dec 2017 om 7:00 PST

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Deerhunter Marseille Leer Mix laars broek --WalnutBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen