mooi-(manETTINI) CAMBIO LEVE CAMPAGNOLO Gran C aperta RARE. SPORT trxe1816388-Fietsonderdelen en -onderdelen

mooi-(manETTINI) CAMBIO LEVE CAMPAGNOLO Gran C aperta RARE. SPORT trxe1816388-Fietsonderdelen en -onderdelen

CAMPAGNOLO LEVE CAMBIO (manETTINI)  Gran SPORT C aperta RARE.
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Man Jasje Autohartt Industrial Jasje (zwart Rigid) Grootte M Val

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord O'Neill Santa Fade Autobon Glass Nylon Paddle 3-teilig Stand up Paddlemoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Uit een donorregister met maar liefst 25 miljoen namen werd slechts één match gevondenzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Schoenen Salomon Rx Slide 4.0 zwart Ebonypatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorDT Swiss 350 Boost MTB HR-Nabe Disc CenterLock 12x148 mm Shimano oder SRAM verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Door een zeldzame bloedafwijking ligt de kleine Ava Stark (3) uit Schotland op sterven

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Zamberland Ultra Licht Gtx laarzen Grootte 9 Eu 43op dit thema.
Lees verder Alle thema's
In 2014 werden er ook 3 ijsbeertjes geboren in de dierentuin

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Alan Paine Rutland Tweed Coat --Dark Mossdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenCondor Summit Soft Shell Jasje Graphite Grijze JKT408

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Spyder Driven fiets Jersey grote gloednieuweJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Fox Transfer Factory 150x31.6mm Dropper Intern Seatpost 456mm L 2020 Blk Ksh

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

mooi-(manETTINI) CAMBIO LEVE CAMPAGNOLO Gran C aperta RARE. SPORT trxe1816388-Fietsonderdelen en -onderdelen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Sandee Thai Kick Pads Grote Extra Dik Flat Boxing blauw en WitEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Deuter Race X Hydration Pack w 3L Reservoir Granite-wit Australische Grootte 44 Jasje Nebula Ix College Gabber Jasje Hardcore 30

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past DUBLIN ESSENTIËLE WATERPROFOR FLEEECE-LIJST-ROSE-DUESTRIAN GELIJKE KAARTbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Chris King Drop Set 2 Headset afgewerkt in Matte Slate met hulpstukken

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Viking A611 Pool Cue w ViKORE ShaftWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Dragon Fishmaker II Gevoelige Jig 21 1,98m-2,30m 4-21g spinstaven

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Het is voor het eerst sinds 2014 dat er ijsberen in de Rhenense zoo worden geboren

NFK in de media over expertzorg


NIKE AIR ZOOM CAGE 3 HC TRAINERS schoenen UK 5.5 EUR 38.5 918193 010 zwart wit Alle thema's

Scholing belangenbehartigersENJOI PILZ COCKTail SKAAT DECK-8.25 impact lt. w MOB GRIP

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Vittoria 1976 Classic SPD Nylon TPU Sole Cycling schoenen (zwart) Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


De nieuwe Shimano PRO Tharsis XC Bike Stem w BTR Holder --90mm x 31.8mm x -17 afschermannen 65533;; Alle thema's

Zet je in“Maar plots vertelden ze me dat ze heel slecht nieuws hadden”

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. X-bionic Invent Bike Race Zip S kort Sleeve Shirt man, Opal zwart ArcticBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen