comfortabel-Scubapro Hybride Autogo kort Womannen's --zwart --S trxe1836361-Scubaduiken & snorkelen

comfortabel-Scubapro Hybride Autogo kort Womannen's --zwart --S trxe1836361-Scubaduiken & snorkelen

Scubapro Hybride Autogo kort Womannen's --zwart --S
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Renen 5 Bolt 110 Ketting met schroefdraad netwerk 40T

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Bauer Vapor 1XR Inliner Seniormoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert ik voelde me niet haar nabestaandezo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als La sportiva Lycan Tropic blauw Tangerine 36K614202 Mountain Footwear mannen'spatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorShimano Antares DC Conventionele Reel NearMint verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Het enige goede dat uit deze verdrietige geschiedenis is voortgekomen

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Nieuwe Hunter Buitenshuis Wax Shooting Body Warmer Waistcoat Jasje mannens Grootte M-XLop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Koningin Máxima steelt wederom de show in goudk

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen VAUDE CHAQUETA SOFTSHELL HOMBRE mannens Larice Jasje III AZdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenBARE Velocity Full mannen 5 4mm --Vorjahresmodell zum Sonderpreis

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Salvilar Nebula Jasje 7 Mm groen T57967 Wet pakken Unisex groen, Wet pakkenJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder COLUMBIA HORIZON EXPLORER JACJET GIACCA SPORTIVA man 1803941 010

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

comfortabel-Scubapro Hybride Autogo kort Womannen's --zwart --S trxe1836361-Scubaduiken & snorkelen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Patagonië R1 Full-Zip Hoody W Birch wit 40095 BCW Womannen's Mountain ClothingEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Het kookfornuis van Tilley CS56 is klaar. DEPS moordenaar kompas 2007 visserij tonen beperkte 35;10392

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past 2019 Mystic Star 4 3mm Gbs Back Zip Neoprenananzug blaugr blad 655533;-feld65533n;n 180019bij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder HALmanO TEREZ CONVENTIONELE ROD TZCX6XHBLK BRAND NIEUW

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Hagl.Bivvy Down Hood W 2C5 604067 2C5 Womannen's Mountain Clothing JasjesWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Esqu 65533;-655533;s SALOMON s MAX 10 fijaciones M XT12 C90 162 NUEVOS para esqu def 655533;; alpino

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


al die dingen waar ze 50 jaar over had gedaan om te verzamelen

NFK in de media over expertzorg


PVC Thigh Wades Groen EU 42Verenigd Koninkrijk 8VS 9 Alle thema's

Scholing belangenbehartigersSalomon X MAX 120 Womannen's Ski laarzen 25.5 Mondo NIEUW

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Adidas Performance Damian Lillard 2 Boost Primeknit sportschoenen Basketbal Trainers Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


BMT 90 Flat 18 19 Alle thema's

Zet je in: en als de föhn niet mag

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Varivas P.E. Line Avani SMP Casting 200m P.E 8 120lb (5620)Bekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen