60% korting-Tubular AQ0886 Shadow man Vrouwen die schoenen sportschoenen zwart wit Hit trxe1855938-Schoenen

60% korting-Tubular AQ0886 Shadow man Vrouwen die schoenen sportschoenen zwart wit Hit trxe1855938-Schoenen

AQ0886 Tubular Shadow man Vrouwen die schoenen sportschoenen zwart wit Hit
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Anvla Tilt V3 Platform Pedals --kudde

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord ISC mannenu's Inheems All Stars NRL 2019 S S Replica Rugby Shirtmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert “Dat betekent dat ik binnenkort begin aan een dialysezo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Adjustable zwemschoenen Duitstokjes Snorkeling Paddle Trainingpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorMusto Dames Breeches, grootte 12 28 verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Dit ontdekte hij toen hij langs de dokter ging omdat hij een beetje vocht vasthield

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Aro Evo mannen's Korte mouw Cycling Jerseyop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Als je onlangs halfvolle vanilleyoghurt hebt gekocht bij een Nederlandse Lidl

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Hope Wheel Hubs Mono RS 32 H zilver 100 130 9qrdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenKP4250 Kit Pesca strand LedgeRing Canna Evo Litho Mulinello Alivio 6000 Filo CANG

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. 25oz Hammer Breaking Pool Cue Beautiful purperheart HoutJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Merrell Cham Wrap Slam Luna mannens bruin wandelen Trainers schoenen Grootte 6-12

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

60% korting-Tubular AQ0886 Shadow man Vrouwen die schoenen sportschoenen zwart wit Hit trxe1855938-Schoenen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? 3 2mm Hyperflex VYRL Womannens Front Zip GBS Fullsuit --zwart TealEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Brooks mannen's Launch 6 hardlopen schoen, blauw zwart Nightlife, 10 D(M) US Peuterey in Jasje Jasje Jasje Jasje Hooded man Rohs Bmat blauw

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past SRAM 00.2018.006.016 VR-NabeDisc MTB X0 32H-A1 00.2018.006.016 6L,15x110mm BC, sbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Ortovox Merino Mededinging Langarm Shirt

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. FCFB Autobon Road Bike Geïntegreerde Handlebar met 4 Interne kabelgaten 400x100mmWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder NWT Pelagische mannen met 65533; 65533s Jasje Tempest zwart Pro Storm 100% AuthenBindenk

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Er kunnen metaaldeeltjes in zitten die tot verwondingen kunnen leiden

NFK in de media over expertzorg


Mannens Football Shirt --Sheffield Wednesday FC --RARE RETRO VINTAGE --Home 1991 Alle thema's

Scholing belangenbehartigersCCM PP10 Pro Stock Hockey Pants Navy All afmetings 9413

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.CAMPAGNOLO CHRUS 10 SPEED Front DERAILLLEUR 35mm CLAMP Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


IJsbreker Descender LS Zip Hood Womannens Kingfisher Arctic Teal Alle thema's

Zet je inmaar vanwege ernstige nierproblemen heeft hij het

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Niro-Glide Schaltinnenzug 2200mm lg ca. 920g NS220-50 4025923302211 FahrradBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen