bespaar tot 70%-Merino Classic Rivalry Rapha Jersey --nieuwe W Tag -Groot trxe1815488-Kleding

bespaar tot 70%-Merino Classic Rivalry Rapha Jersey --nieuwe W Tag -Groot trxe1815488-Kleding

Rapha Rivalry Classic Merino Jersey --nieuwe W Tag -Groot
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Seeland Retriever Vest Mudd groen Hunting Vest Dog Guide Vest Baumwollweste

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Sram XX1 PC-XX1 zwart 12 Speed HolLaag Pin Riving 125 Linksmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert toch? En je voorkomt er een boel problemen meezo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Teva ArroHout Utility Mid bruin 17168 BRN Mountain Footwear mannenpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorBogs Womannens Wellington laarzen Crandall Tall zwart Insulated Wellie UK afmeting 4--7 verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

dan kan je telefoon zelfs

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Umbro mannens Zeldzame X laars II --A KTK Leer FG 886194-3A1 bruin Soccer Cleatsop dit thema.
Lees verder Alle thema's
15 en bijna 17 in Naarden-Vesting en schrijft columns op haar site

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen ANVL Swage Handlebar Stem V2 Mountain Bike MTB 35mm x 50mm Stealth zwart 1.1 8die kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenEndura Womannens Singletrack WaterBesteendig Jasje Navy Medium E9084 NIEUW RRP-nr. 65533;- 65533;100

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. NIEUW SEP 2019 Imax ARX thermische visserij smock 100% waterdichtJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Texar Tactical Rugzak Militaire stijl Buitenshuis Bergamo 50L Hiking zwart

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

bespaar tot 70%-Merino Classic Rivalry Rapha Jersey --nieuwe W Tag -Groot trxe1815488-Kleding

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Tubertini Venum 4500SX 600SX Rolle Angelrolle versch.VariantenEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Wulff Driehoek Taper Plus --WF-3-Floating --TTP3F --NEU Fox Mxr Alarm 4 van 6

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Shimano Scorpion XT 1500 Rechts handvatbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder BOUW BIKE AutoTER KetenE ENVELOPENT DE WOERD RAHEGH PEUGEOT

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Vrouwen rijdende leggings in technisch model NADIN HorsesWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Spro Truite Forellenteich Kit de P 55655533;; che Professionnel Combo --Canne 3,00m 5-40g

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Scholing belangenbehartigersNieuwe zwart Wolf Cancun 70L Reizen Pack Zak Buitenshuis Camping Rugzak zwartWolf

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Hyperlite Ladies Vest W Womannens Life Vestafmeting MEDIUM Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Komplettes SET Kaltrauchgenerator Kaltraucherzeuger RauchGeneratorer Rauuchrzeuger Alle thema's

Zet je inZó vaak zou je je telefoon eigenlijk moeten uit

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Buoy Circuit Board --Fender --Dismeter 100cm --Height 85cm --Castro JetskiBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen