klant eerst-Reel Spinning Cascade CS80 van stijlvolle vissers Okuma trxe1855114-Rollen

klant eerst-Reel Spinning Cascade CS80 van stijlvolle vissers Okuma trxe1855114-Rollen

Spinning Reel Cascade CS80 Okuma van stijlvolle vissers
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Mannens Quilted Jasje Ciesse Franklin Jasje Hood Nylon groen Emerald nieuwe

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Inverteerde Yoga Inversion Bench Therapie Oefening Fitness Stool Hoofdstoelmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Normaal heeft de vlogger altijd zijn zegje klaarzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Yonex Power Cushion LUMIUO Tennis schoenen Sports Atletic Neon YelLaag SHT-LUEXpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorNIEUW --Scientific Anglers Mastery Bonefish Saltwater Fly Line LT blauw IVORY verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Toen de Amerikaanse Amanda Eckersley haar auto uitstapte

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Osymetrische Kettingkit XTR FC-M9000 en 9020 1x11 32 tanden PCD 96mmop dit thema.
Lees verder Alle thema's
” zeggen de kinderen over hun vader die de dementerend is

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Bontrager RXL Autobon Mountain Bike Handlebar 31.8mmdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenMizuno Wave Rider 22 mannens hardlopen schoenen --blauw

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Mares Mission 1 zwart T37424 DrukGauges Unisex zwart, DrukGaugesJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Asics Gel-Nimbus 20 42.5-46 mannen rent Sport schoenen hardlopen schoenen Neutrale nieuwe

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

klant eerst-Reel Spinning Cascade CS80 van stijlvolle vissers Okuma trxe1855114-Rollen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? DAIWA FREAMS 2000 MATCH REEL EX-DISPLAYEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Bontrager Velocis Bib korts Bibs Merk Nieuw Medium 50227 SUNDRIGE SAS FLATABinden SUIT XGroot

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past SHImanO VR-Centerlock-Nabe XTER HBM9110B 110mm, 28 Loch, f disput 65533;ob 65533;r 15mm Steckacchse (1 S)bij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Shimano Mulinello Spinning Mulinello 18 Nekusa-Bu 4000Hg

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. OLIVE Sea to Summit Kayak Fishing PFD Life Jasje Canoe Angler Vest Sit On TopWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder 200 De Noord-Face Proprius 38 Rugzak NIEUW 2018

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


We are given new obstacles every single day

NFK in de media over expertzorg


Mannens Leer Gilet Biker Style Waistcoat Vest Hunting Hiking Buitenshuis bruin groen Alle thema's

Scholing belangenbehartigersCycleOps Mag Fietstrainer met regelaar Cyclus Ops Trainer

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Salewa Pantaloni man Orval 5 Durastretch DST, grigio Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Dare 2b JKT Ultimate Peak mannen's High-Performance Technical Jasje, mannens, DMW439 Alle thema's

Zet je inNu is mijn oog zo zwaar beschadigd dat ik aan één kant helemaal blind ben

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Patagonië Mn Quandary Jasje --Alder groen --Jasje Winter man groenBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen