meer kortingen- Fox 2019 Flexair Lange mouw L S Fine Line Jersey purper Haze Racing trxe1855038-Kleding

meer kortingen- Fox 2019 Flexair Lange mouw L S Fine Line Jersey purper Haze Racing trxe1855038-Kleding

Fox Racing 2019 Flexair Lange mouw L S Fine Line Jersey purper Haze
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Viking A871 Pool Cue w ViKORE Shaft

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Trakker Autop Fishing Tempest Geavanceerde 100 Bivvy Systeemmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert de alvleesklier en de spierenzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Waterdichte G1 3mm 5 vingerhoedhandschoenenpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voor1 0.5mm mannen XCEL AXIS Front Zip S S Jasje verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Vanaf dat moment gaat het lichaam het vet ergens anders opslaan – en dan wordt het gevaarlijk

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen ONYX ELEMannenT 4 3 DL DL FRONTZIP 2020 HEREN NEOPRENANZUG GR. S = 48 EUop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Ik kwam die avond onbeleefd over en zo ben ik totaal niet

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Guardnitura SRAM NX Eagle DUB 12 velocit 65533; 2019 --Compresso Movimannentodie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenHUUR Challenger I achterhaalde ontspoRing max 28 t 5-6sp 151g begin jaren tachtig Nos Vintage

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Nieuwe Berghaus Womannen plus 65533; s Finsler Down Windproof JasjeJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Brooks Ghost 12 mannen's kleur 075

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

meer kortingen- Fox 2019 Flexair Lange mouw L S Fine Line Jersey purper Haze Racing trxe1855038-Kleding

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Womannens zwart Sequin Western Rail, Pleasure, Rodeo, Trail, Queen, Glamour ShirtEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
SporBindenve survival Gore-tex Jasje Winter Longboard Rhum GRENADA ORIGINAL DROP-THRU

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past NIEUW --Scientific Anglers Mastery Bonefish Saltwater Fly Line LT blauw IVORYbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Nieuwe Exustar E-SR961 Road Cycling schoen

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. JRC Defender Peak Bivvy Wrap 2 manWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder SALOMON X-HIKING EXIT II Laag UK 12.0

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Volgens Vermeulen is dat beter omdat kinderen dan nog dieper gaan nadenken over hun gedrag

NFK in de media over expertzorg


Asics Gel Fuji Trabuco 6 Gore Tex Alle thema's

Scholing belangenbehartigersSram xx1 11 snelheid 11-42 Cassette Mtb Xd Driver

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Vrouwen Dryft Compression Jogging Tiggs for All hardlopen Conditions --zwart 4 Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


3 x Gloednieuwe ULTRAMAX 12V 7AH LITHIUM ION LiFePO4 BATTERIES voor elektrische fietsen Alle thema's

Zet je inBij vrouwen daarentegen gaat extra vet dankzij oestrogeen rechtstreeks naar de heupen en dijen

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. MAGLIA BICI SHIR MALLOT CICLISMO EROICA VINTAGE 70'S MONDIA 50% LANA RICATABekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen