online directe verkoop-da Canna Exil Tubertini Pesca in Lago Fiume Autobonio Mare smcq1814588-Hengels

online directe verkoop-da Canna Exil Tubertini Pesca in Lago Fiume Autobonio Mare smcq1814588-Hengels

Tubertini Exil Canna da Pesca in Mare Lago Fiume Autobonio
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Northwave Outcross Plus GTX 90-174020-87MT Footwear mannen yers 65533;-fels Schoenen MTB Warm

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Daiwa Zeelijn X20SHA Multiplier Reelmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert ” Voor één paar blijkt wachten op de e-mail te lang; zij wisselen alvast telefoonnummers uitzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Figure Skating Jurk Ice Dance Jurk zwart Sexins Sleevelesspatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorVolkski Snow Ski Supersport Advanced Maker Double grip Technology Superior Edge verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

het verschilt per avond

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen DEPS Slide zwemmer 175 Reserver shad NIB \ 98 Fishing Bait, lokt NIEUW JAPANop dit thema.
Lees verder Alle thema's
De wijntjes die dan op tafel komen

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Uhlsport Kinds Football Soccer Full Goals GK Goalie Set Kit Jersey Pantsdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen Beslissen(X-Groot) - TideWe Ademhalingsbare Waders, WaterBesteendig Stockington Chest Waders

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. NCAA mannen's Adrenaline PromoBindens Utah Rennennin Utes Cycling JerseyJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder PROCRAFT Flaschenhalter Eco 25 St. 65533;;ck schwarz

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

online directe verkoop-da Canna Exil Tubertini Pesca in Lago Fiume Autobonio Mare smcq1814588-Hengels

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Aori Q Real 2.5 goud 5 kleurenset EGI inktvissenEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Burton C60 Snowboard Bindings, Autobon Highbacks, Groot Lg L, Top of the Line Bike Keten Guard MRP XCG 44T ISCG zwart

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Boreal mannens Diabloo Rock Climbing schoen, UK 5 Geel oranjebij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Pearl Izumi Womannen's X-ALP Launch II MTB Bike schoenen Clemannentine purper Wine 40

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Vintage Riedell zwart rolschaatsen --mannens afmeting 9 Met Originele BoxWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder NIEUW Lamiglas G1000 Pro Salmon Steelhead Rod 9'1-2 2OZ H GP90HC

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


“Hoe jonger de deelnemers

NFK in de media over expertzorg


Schoenen Hiking Mountain Trail Salomon x Ultra 3 Lood Graphite Acid Lime Alle thema's

Scholing belangenbehartigersNorth Sails Albero SDM Autobonio 100% zwartlabel Hard Top Windsurf 2017

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.SRAM netwerk HRD Shift-Brake Control w Flamount Caliper --Right 950mm --Rear Shift Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


2 Lucky Craft Lc Mt to 0.7 Matte blauw Back Chart Bone Alle thema's

Zet je inIk probeer maar naar mijn gevoel te luisteren

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. LA SPORTIVA Akyra geel 43 1 2 EUBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen