eerst kwaliteit, eerst consumenten-Vaypor Bont S schoenen --afmeting --44.5 Breed --zwart smcq1813688-Schoenen

eerst kwaliteit, eerst consumenten-Vaypor Bont S schoenen --afmeting --44.5 Breed --zwart smcq1813688-Schoenen

Bont Vaypor S schoenen --zwart --afmeting --44.5 Breed
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Adidas X 16.1 FG (BB5619) Voetbal Schoenen

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Marmot mannen's Arch Rock Pant... Slate kuddemoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Misschien wel het begin van een mooie bordenwand bij jou thuis?zo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Gran Board 3 blauwtooth blauw Type Electronic Soft Tip Dartmoard w GRATIS Shippingpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorMeer Mile Cheviot 4 Womannens Trail hardlopen schoenen zwart Offroad hardlopen Trainers verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Geweldig leuke wandborden giftset met 2 decoratieve schoteltjes van Mary & Yve

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Hardy Zephrus FWS 9 \35;6 4pce Sintrix 440 Fly Fishing Rodop dit thema.
Lees verder Alle thema's
of je nu naar kantoor gaat

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Hummel Authentic Polar Fleece Jacke 30-012 --Superwarming und kuscheligdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenSupreme Box Logo Stickers Japan Set of 4 Invoegen 2010 (Zelden) 100% Authentic NIEUW Nee.

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. 6x4m Emperor Bell Tent --Detachable 120gsm PE Groundsheet (Pegged in Place)Je bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder 2018 Trek Segafnetwerko Team Classic Cycling Jersey in netwerk

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

eerst kwaliteit, eerst consumenten-Vaypor Bont S schoenen --afmeting --44.5 Breed --zwart smcq1813688-Schoenen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? HARDY 9'(Richard Walker) Farnbgoudugh) Autobon Trout Fly Line \935;7 8En waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Rennrad Cinelli Criterium Lenker 26mm Klemmung 40cm handlezer NEU Milky anodized Kirschbaum Tennis StRing pro Line No. I netwerk 200 M Different Lengtes

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past O'Neal All Mountain modder kortsbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder NIEUWE BALANS 880 V9 man SAutoPE MET man NBM880GR9

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Adidas Terrex Licht Womannens Down Hooded JasjeWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Netwerk Paddle Co BoardZak 2.0 met Rolls Inflatable Isup Stand up Paddle Board Sup

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


De collectie wordt iedere dag continue aangevuld

NFK in de media over expertzorg


Maglia Calcio Football Shirt Milan 2003 2004 Maldini Nesta Player Issue Alle thema's

Scholing belangenbehartigers4FT Kinderen Gymnastisch High Bar Height Adquable Bar Kinds Home Gymnastics Training

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.WaterBesteendig W3 3.5mm Womannens Wetsuit, Zwart Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Schleppnez Zugnetz 30m H-3m, ohne Fangack, MW 20mm Fischnetz Sperrnetz NEU Alle thema's

Zet je inBorstel je haarborstel

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Dungarees Ale'hardlopen zwart Neon YelLaag afmeting MBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen