tijdloze klassieker-Poly Yonex Tour Fire 200M rot Tennis Saitenrol 200m rot NEU smcq1873463-Tennis

tijdloze klassieker-Poly Yonex Tour Fire 200M rot Tennis Saitenrol 200m rot NEU smcq1873463-Tennis

Yonex Poly Tour Fire 200M rot Tennis Saitenrol 200m rot NEU
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Vrouw Powerskin R-Evo Open Water Full Body Long Leg open 251085 Fina APP

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord KP3471 Trout vishengel Tremarella Sagitta 10-15gr Shimano Catana spoelmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert steel en pit van een druifzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Airflo Airtex Pro 3 4 Lengte Jasje Mediumpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorHolz-Schachtel mit 4 handbauten Wobblern von Peter Biedron --handgemaakte --Nr.1 verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Want deze vlekken krijg je bepaald niet gemakkelijk van je lippen af

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Omer UP-W4 Giacca Apnea donna 5mmop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Laat de garnalen ten minste 1 uur marineren

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Olang Vanity 81 Nero Dophoci SAutoponi donna SAutoponcino Montagna Brillantidie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenSQUADRA CYCLING race JERSEY SAN LUIS OBISPO 600 mi SCENIC blauw zwart sponsor M

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Yotsuami YGK G-Soul Super Jigman X8 \-35; 4 60b 300m PE Braided Fishing LineJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder NOS NIEUW OUD MID SCHOOL BMX Groot STICKER DECAL LOT STOCK

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

tijdloze klassieker-Poly Yonex Tour Fire 200M rot Tennis Saitenrol 200m rot NEU smcq1873463-Tennis

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Echte SRAM X01 Eagle 12 Speed Rear Derailleur Pulleys Inner Cage Plate netwerkEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Umbro Medusae III Elite FG mannen's Soccer Cleats Football schoenen GT BMX Spider Pro Power Series NOS Aluminium Chairling Vintage ORIGINAL

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past (;220 (50yds)) --Jinkai Premium Monoffilamannent Leader Dispensers 35;20 \350;300bij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder HV Polo Salinas Ladies Hooded Sweat Jasje Gratis UK Shipping

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Her's Jasje Jasje FalLaagfield Quilted OriginalsWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Fly Fishing Waders Pant Ademhalbaar Fishing Wading Waist Pants Rafting Wear Bass

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Zó kun je het beste je tent schoonmaken volgens experts

NFK in de media over expertzorg


PALMS ELUA ShoreGun EVOLV SFSGS-991 SS Spinning Rod Alle thema's

Scholing belangenbehartigersFunkier Potenza SealessTech Bib korts in zwart kudde

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Vintage 6'Montague 2 Stuk Bamboe Boat Rod Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Rock Shox Eccellente Deluxe Air 230-60MM Santa Cruz Nomade V4 Alu Autobon Telaio Alle thema's

Zet je inwant deze stof zorgt er voor dat je wijn lager houdbaar blijft

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Vissen Rod Bad Bass Trio Compact 210g 4.35mt Surfscherming Ringen Fuji AlconiteBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen