modieus-SW120 Special Stick Nomura --casting, verticale jigging...Tuna Shark vishengel smcq1853238-Hengels

modieus-SW120 Special Stick Nomura --casting, verticale jigging...Tuna Shark vishengel smcq1853238-Hengels

Nomura Stick Special SW120 --casting, verticale jigging...Tuna Shark vishengel
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Bont Vaypor Road schoenen --wit zwart --afmeting 47

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord TRP Spyre SLC mechanische disk remmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert BEKIJK OOK: Zó maak je zelf een handige en leuke notebookzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Adidas Pnetwerkator Accelerator Remake Revenge Pack 2014 FG M25969patiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorSuperga Acot Dubbel 2790-901 Wit model 2790-901 verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Ga eens na wat je écht zou willen bereiken

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Nils Meester Lachswobbler Bidgee 8cm 13gr farbe 071 Neuextre seletenop dit thema.
Lees verder Alle thema's
In bonen en noten zitten veel eiwitten die helpen infecties te bestrijden

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Kamui Clear zwart Hard Pool Cue Tip 14mm (5 Tips) GRATIS Verzendingdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenBritish RAF AIRFORCE Bomberjacke Lammfell Lederjacke Leer Jasje XGroot

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Rock Exotica Aztek P41 --Set BJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Sram netwerk AXS 1X GXP 48T Aero 00.6118.564.B Drivetrain Crank Sets Road

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

modieus-SW120 Special Stick Nomura --casting, verticale jigging...Tuna Shark vishengel smcq1853238-Hengels

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Shimano FC-7900 Dura-Ace dubbele Ketenset --HolloTech II 175 mm 53 39TEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Salomon vrouw's Alpine Ski laarzen, Performa 7.0, afmeting 6, Mondo 23, Flex 65-70 Vintage Philadelphia Phillies John Kruk 1992-1993 Home Baseball Jersey

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past BUZO C.A INDEPENDIENTE 1 4 CIERRE 207597002 INTE386bij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder RAMPONI 10 PUNTE KLIMING TECHNOLOGIE 3I818 NEVIS FLEX.

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Fox Defend Ls Thermal Hooded Long Jersey met Neck-Kapuze kudde Polertec nieuweWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Keukenpotten Pan Cutlery Camping Hiking Sport

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Scholing belangenbehartigersComandi leve freno cambio bici MicroShift wit 10x2 motor shifter rem hendel

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.C.P.Company Re-Colour Nycra Goggle Utility kort Jasje zwart Coffee Wrap Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


3TTT-REGIO 27.0mm REGGISELLA BICI EPOCA EROICA VINTAGE ZETTPOST Alle thema's

Zet je in— Lisa neveѕ gonçalveѕ (@LNevesGoncalves)

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. SIDI XL Nero ROSOBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen