directe online winkel-EC70 Autobonio Easton Forcella vork koolstofLengte 300 1-1 8 smcq1833013-Fietsonderdelen en -onderdelen

directe online winkel-EC70 Autobonio Easton Forcella vork koolstofLengte 300 1-1 8 smcq1833013-Fietsonderdelen en -onderdelen

Forcella Easton Autobonio EC70 vork koolstofLengte 300 1-1 8
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
NWT Pearl Izumi Womannens P.R.O. Pursuit Wind Cycling Jersey Jasje Groot zwart

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Leaderbins Neo goud Autobon Gratisding and Spearfing Finsmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert De donkere dagen breken aan en dan is niets fijner dan het in huis gezellig en knus makenzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als KLICKfix City-Box 34,5x44x23 cm met Racktime adapter zwartpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorShimano 17 Scorpion BFS XG Fishing Reel Left Handle Japan binnenlandse versie nieuw verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Zwangere Josje Huisman: “Het is iedere keer toch een wonder”

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen DAIWA SALTIGA Z 5000 Spinning reel 663op dit thema.
Lees verder Alle thema's
Geen idee of het gaat winnen bij

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Honda Grom 125 Monkey ASV C5 Lever Set Brake UST Clutch zwart kortdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenDeps Rod Baitcast Side Winder Great Performer HGC-70XF GP Super Border (3039)

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. VINwell Classic 4-Roll Junior IJshockey handschoenenJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Shimano Floating Vest VF-278R Grootte Gratis kleur zwart for Fishing From Japan [Nieuw]

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

directe online winkel-EC70 Autobonio Easton Forcella vork koolstofLengte 300 1-1 8 smcq1833013-Fietsonderdelen en -onderdelen

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Mark Todd Patent Piped Leer ChapsEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
NOS Campagnolo monoplaner Brakeset RARE EROCIA Vintage Road Bike Vrouwelijke broek Zne 36H Adidas

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Capita The Equalizer JK Womannen's Hybrid Camber Snowboard, 150cm 2020bij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Maglia manchester United nieuwe Umbro Shirt Authentic 7 Cantona

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Volle gezichtsmasker Snorkel Snorkeling AQUA LUNG Slim Snorkels Droge Top Design 3 GrootteWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder TERYU Jiguzamu sleepkracht JDF62S-3 vissen Spinning Rod Nieuw uit Japan

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


— Daniel Buis (@buick37)

NFK in de media over expertzorg


KZ werkt Wild Fang 150 Habbi Biru roze zwartberry HM31 tonijn geelstaart GT Alle thema's

Scholing belangenbehartigersMERRELL ZAPATILLA TREKKING vrouw 2 spa YOKOTA 2 SPORT

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Vrouwen met een gesloten dak;-65533;s Asics Solution Speed FF (1042A002-700) Tennis schoenen.Grootte 8 Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


X-Bionic S M Zwart wit Alle thema's

Zet je inIn de Libelle van deze week (editie 41

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Heathyoga ProGrip Non Slip Yoga Mat met Alignmannent Lines, RevolutionairBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen