hoge kwaliteit-Board Dart Professional Ignatgames Set --Briele Tournamannent Dartmoard met Sisal smcq1812812-Darts

hoge kwaliteit-Board Dart Professional Ignatgames Set --Briele Tournamannent Dartmoard met Sisal smcq1812812-Darts

Ignatgames Professional Dart Board Set --Briele Sisal Tournamannent Dartmoard met
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Fox Racing Ranger Kort zwart

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Ale'Shirt PRR Jersey Fluorescente Geelmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Deze trekt de borsten dichter naar elkaar toe en zorgt voor een gladde vormzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Bastl Boards Longboard Deck Haka Fullvorm 8cmpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorUMBRIA EQUITAZIONE Stivaletti modello Jodhpur in vitello verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

maar dat zie je niet altijd

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen MILAN GIACCHETTO ZIP JACJET GIACCA Mode TRACK TOP Lop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Zijn motoriek… Ik heb op de grond gelegen van het lachen

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Nixon Canyon Rugzak Spruce Rugzakdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenHi-Tec mannens Altitude Pro RGS WaterBesteendig wandelen laarzen bruin Sports Buitenshuis

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. A. E. B. B. B. B. B. B. B. B. B. B. B. B. B.Je bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder ASICS mannen's RoadawFF hardlopen schoen, blauw netwerk, 13 D(M) US

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

hoge kwaliteit-Board Dart Professional Ignatgames Set --Briele Tournamannent Dartmoard met Sisal smcq1812812-Darts

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? PowerPro Super Braided Fishing Line 0.23 MM 1370 M (MOSS groen)En waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Sestriere CYCLING Winter Bib Straks gemaakt in Italië door GSG Lake CX 402 Road schoenen --zwart --afmeting 41.5

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Okuma ANT-TRS-M Okuma Nomad Tackle Roller Zak ANT-TRS-Mbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Grijze GR75S 13'3'Surf Rock strandwaster 5-7oz Fishing rod

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. HOCHLEISTUNGS AKU mit 15.6Ah van het blad 65533;r Panasonic Flyer-S, Flyer-X-SerieWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder DIVISIE VAN DRT KLASH GHOST VISSERIJ BARE BAIT HOBBY RARE COLLECBindenLE JAPAN F S

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


“Het dertigersdilemma

NFK in de media over expertzorg


Prologische C2 Natura FC VissenRoden Autop Rod 10FT 12FT 13FT Alle thema's

Scholing belangenbehartigersGabicci mannens Marshall Wallabee Lace schoen Navy afmeting UK 9 EU 43

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Mannens Adidas Originals Zx Flux Adv mannens Trainers --kudde Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


SR-Federalgabel SF14 MT E45 LO-DS 29Zoll 1 8Zoll SL255 Ahead 9mm 63mm sz Alle thema's

Zet je inDe man stond op een trap in de tropische kas toen het drama gebeurde

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Dames Pikeur, Shirin Quilted Gilet.Bekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen