de aanbevolen-Western Youth Horsemanship Shirt Riding High USA door smcq1871663-Kleding en accessoires

de aanbevolen-Western Youth Horsemanship Shirt Riding High USA door smcq1871663-Kleding en accessoires

Youth Western Horsemanship Shirt door Riding High USA
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Shimano, D 6655333;railleur, Deore, RD-M610 Direct Sgs 10-Speed Direct Mount

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord 3 X Prologic Classic zwart Autop Rods 12ft 3lb 50mm butt Ringenmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert In 2014 belandde ik in het ziekenhuiszo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Sage Pulse 590-4 Fly Rod 5wt 9'0patiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorBindenmco Adjustable Magnetic Bobbin Fine verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

“Ze kosten weinig onderhoud en zijn enorm fascinerend om naar te kijken

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Syntace Straight MX HR-Nabe Boostop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Het aanbod van wijnen in de supermarkt is tegenwoordig zó groot

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Rossignol Hero Athlete SL Pro Junior Skis SPX 10 Bindings --Grootte 142die kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenECHTE MADRID PLAYER ISSUE JERSEY 2016 2017 RONALDO N.7 LIGA

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Umbro Officiële mannenu FC Schalke 04 Weg Football Shirt Jersey Top 2019-20Je bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Shimano OE 105 R7020 Dubbele Hydraulische STI Lever Caliper, juist, zwart

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

de aanbevolen-Western Youth Horsemanship Shirt Riding High USA door smcq1871663-Kleding en accessoires

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Mares Reef korty 2,5 mm donnaEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Heatons Jardine ebonite, koperen vliegenhaspel met Duitse zilverstukken blok Vrouwen napa leren Brando retro klassiek jasje zwart Infinity

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Adidas AsdoorRennen Vrouwelijke Training hardlopen Schoenen F36340bij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Ignatgames Professional Dart Board Set --Briele Sisal Tournamannent Dartmoard met

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. SXC Eco Cross Country Colour XC Borstkanker Eventing Equestrian Hat Silk CoverWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Salomon Advanced Skin 12 Set Lichtweight Hydration Pack, 12 Litre, netwerk Graphite,

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Chateau Tapie 2016 – een soepele zachte biologische rode wijn

NFK in de media over expertzorg


Sidi Eagle 5-Fit Womannens MTB schoenen --wit Alle thema's

Scholing belangenbehartigersNoord-gezicht naar Jasje Saikuru A47BLN3P Night groen

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Shimano C. 65533; ramique Super R-afscheiden 65533;-65533;glage Ultegra 10000XSC,14000XSC,14000XC Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Supreme S S 2016 netwerk Spin Deck --RARE Alle thema's

Zet je in” We zijn toch benieuwd wie haar huisdieren eten kom geven in de vakantie…

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. US Special Spec OPS Softshell Army Tactical Soft Jasje Jacke COYOTE XXLBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen