ondersteuning van groothandel en detailhandel-Megalite SG Cricket Batting Legguard Voor Junior Right Player afmeting Jongens Handed smcq1855938-Cricket

ondersteuning van groothandel en detailhandel-Megalite SG Cricket Batting Legguard Voor Junior Right Player afmeting Jongens Handed smcq1855938-Cricket

SG Megalite Cricket Batting Legguard Voor Junior Right Handed Player afmeting Jongens
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Cane Creek eeBrake G4 road caliper, Direct of single bolt mount Front --zwart

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Tall Houten Hiking Stick, handgemaakte Diamond WilLaag, Long Hout wandelen Staf.moet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert “Dat betekent dat ik binnenkort begin aan een dialysezo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Ladeger.t Li-Ion 42V 2A Stecker Rosenbergerpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorShimano ENGTSEU XUNE S6M Spinning Rod verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Dit ontdekte hij toen hij langs de dokter ging omdat hij een beetje vocht vasthield

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen CMP FORRO POLAR vrouw VROUW Jasje FIX HOODop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Als je onlangs halfvolle vanilleyoghurt hebt gekocht bij een Nederlandse Lidl

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Skihelm Poc Skull Orbe Comp Spin Waterstof wit Fisdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenAutobon vezel Buitenshuis Cycling MTB Road Bike Rigide Disc Brake Forks Straight Fork

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Dalbello Avanti 95 I.D. Womannen's Ski laarzen 2016Je bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder CAMPAGNOLO C-recornetwerk DELTA BRACKE CALIPERS 2ND GENERABinden --VGC

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

ondersteuning van groothandel en detailhandel-Megalite SG Cricket Batting Legguard Voor Junior Right Player afmeting Jongens Handed smcq1855938-Cricket

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? IJsbreker M 200 Oasis LS Crewe Snap Head --ForestHout --statt 99,99 EUREn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Altra Turnschuhe Trail Frau Top 3.5-W Crazy IDEA PANT E RESOLUBinden man PANTALONS RANDONN RONDONS DONN

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past GRIEY LASER CUT Molle Rugzak 20L Regelmatig aanvalspak Rugzak legerbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Shimano ultegra Autoter 50 34 6800 172.5

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. United DiNero V2 Fork Glossy zwart BMX PARTSWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder 10X(NatureHike 10L draagbaar Buitenshuis Round Folding Water Washscan Camping P 4V2)

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Er kunnen metaaldeeltjes in zitten die tot verwondingen kunnen leiden

NFK in de media over expertzorg


Zeus 2000 --Caliper Set --Bike --voor en achter --Traditionele notenstijl Vintage Alle thema's

Scholing belangenbehartigersLusso NiteLife Thermische Bib Strakken

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Penn Battle ll 6000 (BTL II 6000) Pre-owned, nieuwe-Reel, Never Gebruikt, Last One Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Uitsluitend LED-oplaadbare lichte GENUINE Auto Charger Alle thema's

Zet je inmaar vanwege ernstige nierproblemen heeft hij het

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. CACO70B Canna da pesca Bolognese colmic Concord 6 mt Alto Modulo CSPBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen