behendigheid-Ademhalingsbare TideWe - (X-Groot) Waders, WaterBesteendig Stockington Chest Waders smcq1845678-Accessoires

behendigheid-Ademhalingsbare TideWe - (X-Groot) Waders, WaterBesteendig Stockington Chest Waders smcq1845678-Accessoires

(X-Groot) - TideWe Ademhalingsbare Waders, WaterBesteendig Stockington Chest Waders
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Dalbello Panterra 75 W GW 2020 26,5 Mp = 41 Eu Womannen's Ski laarzen laarzen Boat

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Burton Sweet Tooth Womannens ICS Snowboard 148 cm Nieuwmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert Er is die avond een zoen geweestzo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Leerman Surge Negra y zilver Funda Nylon Bit Kitpatiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorMontane Minimus mannens Jasje Coat --zwart All afmetings verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

Ik wens ze allemaal heel veel sterkte

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Gill Performance ademende Sailing laarzen 2015 --Graphiteop dit thema.
Lees verder Alle thema's
want de afstand tot het Bloemendaalse strand is twee keer struikelen

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen BAPE X NALGENE OTF FLES Groen uit Japan F Sdie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenMillet Grands Montets Jasje W 8622 MIV8049 8622 Womannen's Mountain Clothing

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Merrell Zion GTX DARK OLIVE J16881 Lifestyle Footwear mannen's schoenenJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder SRAM PG-1130 11 Speed Cassette --11-28 --11 Speed

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

behendigheid-Ademhalingsbare TideWe - (X-Groot) Waders, WaterBesteendig Stockington Chest Waders smcq1845678-Accessoires

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Roller skis ZWENOR FIBERGLAS CAP klassiekerEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Hoka Bondi 6 da man Nera SALOPETTE SANTINI ­65533;­5533;Chelon blau NAUTICA Taille S

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Tortec ReflecBindenve Mudguards --zwart, 700x20 26 --Mudbuard 700x20 zilver Frontbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder 24x BRONZE TROFFEH CUPS OP zwart MARGEL BASE AWARD PACT 145mm NIEUW BESTE WAARDE

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. Herren BIKER KORTS BIKEBOY ORINOCO schwarz TECHNISCHE UITVOERingWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Nautilus CCF X2 Reel --68 --oranje

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


waarin kleintjes urenlang kunnen spartelen

NFK in de media over expertzorg


Shimano Tribal TX2'3lb 2pc Autop Rod Visvisserij tackle Alle thema's

Scholing belangenbehartigersViking A225 Pool Cue w V-Pro Shaft GRATIS Scheepvaart

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Asics hardlopen schoenen Gel-Kayano 24 9390 Zilver zwart 27.0 Nieuw Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Selle SMP Plus Model Bicycle Saddle Seat --YelLaag.Made in Italië Alle thema's

Zet je inLater trokken ze naar het paleis voor de jaarlijkse kerstviering

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Gunki IJzeren T S 210 H ChootenBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen