veel winkelplezier-BALE CALCIO ADIDAS Real Madrid Maglia shirt camiseta Originale XL NUOVA smcq1815488-voetbalshirts

veel winkelplezier-BALE CALCIO ADIDAS Real Madrid Maglia shirt camiseta Originale XL NUOVA smcq1815488-voetbalshirts

CALCIO BALE ADIDAS Real Madrid Maglia shirt camiseta Originale XL NUOVA
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
SAUCONY ZAPATILLA MET vrouw TRIUMPH ISO 5

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord Narty Rossignol Pursuit 500 LTD 163 cmmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert toch? En je voorkomt er een boel problemen meezo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Rockfish Womannen's Matt Chelsea laars. zwart. Uk 8patiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorZuca Sport Zak --Kickflip met Gift zwart roze Seat Cover (roze Frame) verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

dan kan je telefoon zelfs

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen Sleeping Zak Rugzaking Draagbare UltraLicht Winter Zomer Lenteop dit thema.
Lees verder Alle thema's
15 en bijna 17 in Naarden-Vesting en schrijft columns op haar site

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen Buitenshuis Research Axiom Gore-tex WaterBesteendig Jasjedie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenSaloon S ETB snelheid 2

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. Santini Alpi Korte mouw Jersey 2019 Licht blauw XLJe bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Peetz Aluminium Smoke Oven met Schovel voor 4 tot 10 Vis, Smoke Cabinet

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

veel winkelplezier-BALE CALCIO ADIDAS Real Madrid Maglia shirt camiseta Originale XL NUOVA smcq1815488-voetbalshirts

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Jack Wolfskin mannen's nieuwe Northern Edge Insulated WaterBesteendig JasjeEn waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Paoul Kimono zwart Japans Gheisha Bjj Judo Karate Danses Latin Standard CAMPAGNOLO CHORUS ALLOY KetenSET 42 52T RingS FC-01CH --1992-94 --172.5mm CRANKS

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Mammoet Pant kort Rennenbold Licht 102307924257 mannen's Mountain Clothingbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder Capuchon Womannen's Zne Pulse Adidas

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. 10X(RISK 2sets M5x30mm Titanium Alloy Bike Seat Post Bolts Bike Bike Bike Bicle Bicycle Suspense U7S8We noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder MORRIS PE LINE VARIVAS Avani Casting Super Max Power PE 600m \ 35; 10 MAX 150lb

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


ben je altijd energiek

NFK in de media over expertzorg


Scott RC Pro Fahrrad Hose kurz schwarz roze 2019 Alle thema's

Scholing belangenbehartigersKicker 5.25 Harley Motorcycle Crash Bar Speaker, Stereo System, Highway Bars, Pod

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Hoge druk Compass Combo w Miflex slang Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


NIEUW Trakker Levelite Transformer Chair 21701 Alle thema's

Zet je inZó vaak zou je je telefoon eigenlijk moeten uit

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. Mizuno Wave Inspire 14 hardlopen schoenen S9.5 EU 40.5 kudde CranberryBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen