speciale prijs-Volcom Lido Solid Mod 18 Militaire 28 smcq1875263-Zwemkleding

speciale prijs-Volcom Lido Solid Mod 18 Militaire 28 smcq1875263-Zwemkleding

Volcom Lido Solid Mod 18 Militaire 28
De resultaten van ons Doneer Je Ervaring-onderzoek zijn bekend! 'Helft kankerpatiënten staat niet stil bij keuze ziekenhuis'
Maria Yamaria Onda 85mm 23g 4 kleurenset

Onze impact

NFK boekt resultaten. In de politiek, in de spreekkamer, bij zorgverzekeraars, bij werkgevers en op andere plekken waar de stem van de kankerpatiënt gehoord ABU Garcia Baitcasting Reel Ambassadeur 5500C zilver wat krassen en vuilmoet worden. Met succes.
Lees verder

Laatste nieuws

Bijna een kwart van de ziekenhuizen voert In 2014 belandde ik in het ziekenhuiszo weinig kankeroperaties uit, dat de patiënt elders beter af is. Dit vinden wij zorgelijk, maar het is nog zorgelijker dat je als Kelty Cosmic 20 Degree Down Sleeping Zak. Kort. Ultraight Rugzaking Cam.patiënt niet weet óf je in het goede ziekenhuis zit.

 

Registratielast wordt steeds vaker gebruikt als excuus om niet open te zijn over kwaliteit van zorg. Dit werkt verlammend voor zowel artsen als patiënten. Het is tijd voorAqua Marina SUP Paddle Autobon Guide Autobon Lichtgewicht Stand-Up board Oar verandering. Arja Broenland, directeur-bestuurder NFK, aan het woord:
Doneer je ervaring en help anderen met kanker. Bekijk de video

Onze thema's

“Ze kosten weinig onderhoud en zijn enorm fascinerend om naar te kijken

Geneesmiddelen

We maken ons hard voor de juiste behandeling voor elke kankerpatiënt: op het juiste moment en de juiste plaats tegen een aanvaardbare prijs. Lees meer over wat wij doen SHImanO 98 STELLA 2500 Gebruikt Spinning Reel JAPANop dit thema.
Lees verder Alle thema's
Het aanbod van wijnen in de supermarkt is tegenwoordig zó groot

Transparantie

Transparantie geeft mensen die kanker hebben inzicht in de kwaliteit van zorg. Dit helpt je bij het kiezen van een ziekenhuis en een behandeling. Wij vinden dat iedereen FTWO Neondeck 154 Snowboard F2 All Mountain Gratisstyle AllRennend Wing Rocker Boarddie kanker krijgt recht heeft op inzicht in de allerbeste behandeling tegen kanker.
Lees verder Alle thema's

Samen BeslissenAlu-Lenker Accosato 22 Hohe Silberfalte YAMHA YZ 450F 450 2003 2004

Wanneer je kanker hebt, neem je in korte tijd moeilijke beslissingen die directe gevolgen hebben voor je leven op korte en/of lange termijn. De vader van MADRAS CRICKET en zijn indianenregels clan foto's.Je bespreekt jouw situatie en voorkeuren samen met je arts. Zo beslis je samen wat het beste past bij jóu.
Lees verder Double Groot To Summit Confort Plus Auto-Gonflant Couchage Tapis

Laatste Levensfase

De laatste levensfase start wanneer je kanker hebt en te horen hebt gekregen dat je (waarschijnlijk) niet meer beter wordt. Wij vinden dat mensen met kanker in deze fase recht hebben op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven, zorg én sterven.
Lees verder Alle thema's

speciale prijs-Volcom Lido Solid Mod 18 Militaire 28 smcq1875263-Zwemkleding

Expertzorg

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat gespecialiseerd is in jouw vorm van kanker. Wij noemen dat expertzorg. Maar wat is expertzorg? Asics Gel-Solution Speed 3 Dames Performance Training Tennis schoenen SS17En waarom is het zo belangrijk? Lees meer op onderstaande pagina's.
Guardnitura FSA Team Afgifte Autobon Pro 53-39 Isis Drive FSA K-Force Super Road ABS 110 x 52T ChairRing nieuwe

Wat is expertzorg?

Als je kanker hebt, is het belangrijk dat je naar een ziekenhuis gaat dat zo veel mogelijk ervaring heeft met jouw vorm van kanker. Zodat je de beste zorg krijgt die past Quikzilver Synchro 2mm 2018 Back Zip Lange mouw korty Surf Gear Wetsuit --zwartbij jouw ziekte en situatie. Waarom is dat zo belangrijk, en waar vind je deze zorg?
Lees verder E703Y-4907 Gel Challenger 11 mannen Tennis Sportschoenen Marine blauw YelLaag

Missie en visie

Alle mensen met kanker moeten direct en laagdrempelig toegang hebben tot de allerbeste zorg volgens de laatste inzichten, oftewel zorg naar 'the state of the art'. NOS ITG MEDEDINGING HANDLEBAR BARS 42cm VINTAGE 70s 80s ROAD RAPPORT BIKE EROICAWe noemen dit ‘expertzorg’.
Lees verder Bruce Walker Noorwegen Salmon Fishing Rod, 14ft 10-12

Webinar 'Een ziekenhuis kiezen bij kanker: hoe belangrijk is dat?'


Chateau Tapie 2016 – een soepele zachte biologische rode wijn

NFK in de media over expertzorg


Orvis HLS 2 Two Piece 8.5ft Weight \35;5 Fly Rod Alle thema's

Scholing belangenbehartigersMontane Primino 140 Zip Neck mannens Base Layer Top --zwart All afmetings

NFK houdt zich ook bezig met de scholing van patiëntbelangenbehartigers.Karrimor Mount Mid wandelen schoenen Junior Jongens Hiking Trekking laarzen Hiervoor zijn het boekje ‘Organisatie van de oncologische zorg’ en de e-learning ‘Patiëntbelangenbehartigers’ ontwikkeld.


Ted Williams Sportsman Model Fiberglass Fly Rod 5285 4 4oz 8 blad 65533;-blad 655336; Alle thema's

Zet je in” We zijn toch benieuwd wie haar huisdieren eten kom geven in de vakantie…

Zet je in voor NFK en haar kankerpatiëntenorganisaties. PRIORITEIT VAN BOURNMOUTH FLOAT stok zie beschrijvingBekijk onze oproepen om te zien hoe jij kan helpen.
Bekijk de oproepen